PNWED!

Ni måste ha läst om hackerkriget?

Stackars turkar. Pga av en rondellhund! På dem bara! :) Så här kan det se ut (nytt fönster).

Hade det inte varit coolt om Sverige lagt ned all militär och annat. Bara koncentrerat oss på att bygga upp en hackerelit för informationskrigsföring. Ett land som ingen vågar pilla på för då går Internet åt helvete!
Inga mer uniformer och taskig krigsmateriel under lumpen. Bara feta datorer, Joltcola, direkt Nodanslutning och gratis cigg i en bunker någonstans. Peace!

Jävla religioner... hela lilla hackerkriget startar pga av några idioter som tror på sagan om gud. Och att man inte får ens försöka måla av någon som ingen vet ser ut.... erhh... trött!

Allt pga en rondellhund... jisses.

Kommentarer
Postat av: emp

nice vision, men då behöver vi utveckla ett nätverk och datorer som inte är känsliga för såkallad EMP. om du sett filmen "the matrix" så använder dom ibland sådana för att slå ut maskinerna. ElectroMagneticPulse dvs ElektroMagnetisk Puls. En handfull kraftfulla sådana detonerade strategiskt ovanför sverige skulle slå ut det mesta av våra kommunikationssystem. kanske så gott som alla elektriska apparater inklusive industrier, bilar, tåg, mobil, telefon och el system osv....

2007-10-24 @ 13:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0