Den där Rosing gick inte hem...

Idag avslutade jag en grymt skönt söndag med att titta på det där programmet där de ska para ihop Rosing med en snubbe. OJOJOJOJOOOOOJ!!!!  Vilka idioter som är med där.

Jag hoppas bara att alla som tittar förstår att programmet är ett stort skämt. Det är det senaste påhittet att klämma ut lite extra pengar ur lilla vilsna Rosing. Självklart är inte urvalet av killarna seriöst gjort. Det ser till och med en full dvärgindier med mockasinapor i brallorna. Killarna är utvalda för att göra bra tv helt enkelt. De är alldeles för extrema i sina olikheter för att de skulle vara utvalda för något annat.

Det MÅSTE vara så... annars är de som valt ut killarna ointelligenta på riktigt. Vi snackar korkade på ruskigt professionell nivå nu alltså.

Skönt dock att programmet floppar. Det tyder på att vi genomskådar försöket att krama ut tittarsiffror av oss. Hahaha... oups... det fanns alltså för många tänkande människor därute :)

Kanal 5 - Svenska Folket: 0-1

Kommentarer
Postat av: Anni

Vilken tur att alla inte är lika korkade som de i programmet och Kanal 5 då. ^^ Den kanalen är verkligen otrolig, men trean är nästan ännu mer otrolig... eller ja, jag vet inte. Valet är väldigt svårt.

2009-03-09 @ 00:26:46
URL: http://eyecandy.devote.se
Postat av: Maria

Haha jaa men du skulle ha sett det första programmet när de gjorde urvalet! Det fanns ju bara idioter att välja bland! Dessa är alltså de bästa i det urvalet! Läskigt att det finns sååå många puckade människor! Men å andra sidan så väntar jag mig inte att de intelligenta männen skulle vilja ta i Rosing med tång! :-/

2009-03-09 @ 20:12:09
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Pezster

Maria:

Helt rätt... men vad fan... såg på kommentarerna på en sida på nätet om programhelvetet att många GILLAR den där chippendalesnubben. Jag kräks lite varje gång jag ser honom... faller tjejer för sådana ufon?!?! Jag menar... fatta hur mycket respekt jag förlorar för kvinnor om det är så!!!!! :P

2009-03-09 @ 20:41:42
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Maria

Hahahaha nej nej nej den slibbiga och sliskiga mannen faller inte kvinnor för. Det är samma typ av tjejer som faller för sådana som det är män som faller för Rosing! Isch! Sååå ofräscht och han verkar inte ha så mkt till intelligens heller för den delen! Han jobbar ju inte ens... spenderar dagarna på gymmet, manikyristen osv! Han är ju lika skärmmande som hon är! :-/

2009-03-09 @ 20:45:58
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Pezster

Maria:

Puh... tack... lite skönt att höra. Man blir ju nervös... Egentligen skulle man då alltså bara packa ned henne, honom, lite gymutrustning och några manikyrister och dumpa skiten på en ö någonstans.

2009-03-09 @ 20:48:24
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Maria

Hahaha jaa som hittat ju! Kan vi inte göra så med alla bimbosar och greaseguys? Det skulle vara skönt att bli av med alla iq-befriade männsikor... men å andra sidan så är det ju ganska så skönt att ha dessa omkring sig så att man verkligen får känna hur smart man är! :-P

2009-03-09 @ 21:05:52
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Pezster

Maria:

Hmmm... alla bimbosar och greaseguys på ett ställe... tål att tänka på. Fast sterilisering först är ett måste. De kommer långsamt dö ut eftersom det inte finns brunkräm och frisyrgele på ön.

2009-03-09 @ 21:09:29
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Maria

Hahaha ja men de lär ju vara bra på att yngla av sig så det är nog bäst att sterilisering först ja! Brunkräm behövs nog inte om det är en öde ö i söderhavet, men om vi inte skickar med dem lyxhus, champagne och andra måsten så lär de inte bli långvariga!

2009-03-09 @ 21:16:10
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Pezster

Pfffft... tror du de fattar att man kan bli brun utan kräm?



:P

2009-03-09 @ 21:19:44
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Maria

Hahahaha oooh nej det tänkte jag inte på! Inga solarier heller... nej det är nog kört! :-D

2009-03-09 @ 21:23:11
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Chriz

Hah! kul att se detta , såg även jag en stund på det där i tisdags för att liksom se "what all the fuzz was about"



Jag pallade en halvtimme , hur länge höll du ut?

2009-03-12 @ 08:26:19
URL: http://chrippz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0