Religioner kan fara åt helvete! /Pez

Vad är det för värld vi lever i?!?! Läste den här artikeln på Aftonslasket. Helt cp-skadat. Där ser man vad lagar m.m. i ett land kan hjälpa typ... ingenting. Nej, jag tycker vi bygger en stooooor vägg runt alla religiösa länder. Så får de vara därinne. När de bättrat sig och tagit sig ifrån allt vad religion heter... då kan de få komma ut. Kanske...
image5
© Hans Lindström // http://www.bonton.se

Jag tycker helt klart vi borde se över hur vi egentligen ska ställa oss till religioner och trossamfund. När folk ställer sig och kräver en annan människas död över en nalle är det något som är riktigt fel. Visst, de flesta religioner förespråkar godhet och fred osv... men ärligt talat... hur blir det i slutändan. De flesta krig och konflikter beror på religionerna. Göra en insats för fred i världen? Avskaffa religion!

Fast det finns folk som envist hävdar sin rätt att göra som de vill. Till exempel att måla en vagina som delvis göms bakom en moskéliknande byggnad. Fräsigt! Kan tänka mig att det upprör några fanatiker. Muhahhaa. BRA!

Det kontras direkt med att man tydligen inte får gifta sig med någon som har en annan tro i Egypten. Då blir det fängelse. Buuuu! DÅLIGT!

Rätt roligt egentligen. Vissa av oss människor uppfinner saker, andra skriver fantastiska böcker, några blir bra musiker, andra hjälper människor... sedan finns det de där totala idioterna... som bara gör dåliga saker. Nog för att de inte kan göra annat.

Jag ska bojkotta alla länder som har religioner i sitt statsskick, inte resa till skitländer där polisen går omkring och viftar med automatvapen. I min bok kan dessa religiösa idioter lika gärna bli skeppade till månen...

Är du religös? Då kan du fara åt helvete du med. För då är du en praktidiot. Kom inte med synpunkter här. Jag har blivit en anti-religion-förespråkare och tänker hädanefter ignorera alla troende människor. De är osynliga för mig helt enkelt. Min hjärna har installerat ett filter som gör att de snabbt och enkelt sorteras bort. Poff!

RSS 2.0