Flygrädd - så här gör man det värre!

Är ni på en flygplats under dagen? Här ska ni få en rolig sak att göra. Knalla runt lite, ta en kaffe eller vad ni nu gör för att få tiden att gå. Välj ut ett "offer" som sitter någonstans... eller som är på väg till incheckningen med biljetterna i högsta hugg. Gå fram till dem, sätt en hand på deras axel, stirra dem i ögonen (du är ute efter en synsk/galen look i ögonen, öva framför spegeln först, hahaha) och säg:
"Gå inte på planet! Gå INTE på planet!" Därefter går du därifrån med bestämda steg.

Tadaaaaa! Jag kallar den "Instant-Ångest". Do it! Do it! Jag utmanar er!

Bröllop imorgon.

Japp, så är det. Det är dags för brorsan att gifta sig imorgon. Det är värt en liten fin sång och den får Emil Jensen stå för idag. Grym text! Ett måste! Grattis brorsan!Nu ska jag och lilleman tokspela lite Xbox360.

UPPDATERAT:

Oj... när man bor i Malmö så glömmer man ju bort att det finns lite människor uppåt landet som inte har så lätt att förstå de sydligare dialekterna. Texten finns alltså i kommentarerna nedan. Pust.


Lite illa mår man allt.

Varje gång jag ser en blogg som handlar om djur så kräks jag lite.

"Jag blev jätteglad när matte kom in... då viftade jag på svansen för hon har alltid något gott med sig till mig." Naaaw, så duttiduttigt då!  *kräks*

Erhm... det är fan ingen frisk person som skriver sådant i inlägg efter inlägg... en gång ok... men flera gånger om dagen!?!?... och stackars mig då, som ovetandes hinner läsa både en, två och tre rader innan hjärnan stoppar mig. Sedan sitter jag där och upptäcker att jag faktiskt avskyr människan som skrivit det. På riktigt.

Eftersom jag är så enormt duktig på att generalisera på nätet har jag lärt mig att ALLA som bloggar om djur eller har djurbilder som profilbilder är med stor sannolikhet sjukpensionärer, vid något tillfälle gett sig in i ett pyramidspel, pratar med sina djur med pipig röst, äger och bär en kofta, har sjukt mycket prydnader, röker billiga cigg och bor ofta i utkanten av städer.

Oh... just det... de blir JÄTTEARGA på blogginlägg som typ detta. *fniss*


En vacker morgonJag vaknar och det är mörkt i rummet. Natten ligger kvar över mig som ett tungt täcke och jag kommer till ytan försiktigt. Vaknar långsamt till en värme bredvid mig. Sträcker ut handen och känner din kropp. Värmen från dig flödar in till mig och jag vänder mig så jag kan se ditt ansikte. Där ligger du bredvid mig, med en antydan till ett leende i ditt vackra ansikte på kudden. Jag tittar på dina läppar, dina ögon, ditt underbara hår som flödar över kudden och jag fylls av känslor. Du sover fortfarande... på väg upp från sömnen du med.
Utanför är morgonen på gång och tänder världen, härinne ligger jag bredvid dig och ser när du sakta vaknar. Du märker min hand som rör dig... du vänder dig... inte riktigt vaken... kryper ihop hos mig, borrar in ditt ansikte vid min hals, håller om mig som bara du kan och ger ifrån dig en välbehagssuck.
Jag sluter mina ögon och drar dig närmare. Morgonen är här, en ny dag har kommit och jag inleder den med dig i mina armar.

En perfekt morgon. Har jag bara detta vill jag inte ha mer. Jag är hemma.

Suck.

Kan inte sova hos underbar idag. Möte, barnpassning och skola kolliderar. Så är livet antar jag... men jag behöver inte gilla läget för det. Saknar otroligt mycket... Fast det är bra... för när de små sakerna är så viktiga så VET jag att detta är fan rätt. Pezster har hittat hem.

StarTrek-toalettbesök på Steakhouse

Underbar fyllde år och vi käkade en middag på Steakhouse i Malmö vid Lilla Torg. Jag och sonen kom dit och det var en mysig stämning. Väl inne satt Underbar och hennes föräldrar redan vid bordet. Det blev en skön kväll med god mat, trevligt sällskap och helt enkelt en mycket bra avslutning på måndagen.

Sedan skulle sonen nyttja toaletten.

På ovanvåningen hade de en toalett med värsta "Star Trek"-dörren. Man var tvungen att trycka på en knapp för att öppna den. Väl inne bland båsen stängdes dörren bakom en. På andra sidan fanns det ingen knapp. MIsstänksamt tittade jag på dörren medan sonen gick in i ett bås. Sedan såg jag en sådan där svart liten sensor längst upp. Gick närmare dörren och vips - så gled den upp. Intressant.

Är det bara jag som kan föreställa mig värsta fylleslaget där, med massor av människor som supit bort sin IQ, som letar efter dörrhandtaget, förtvivlat försöker hålla sig, pinkar i vaser och glas... fulla människor som ramlar ut när de i förtvivlan slänger sig mot dörren när de inte hittar dörrhandtaget - då öppnar sensorn dörren när de är mitt i luften - sedan ligger de där... pladask på marken. Alternativt står de mumlar och låtsas tvätta händerna tills något fyllo utanför hittar knappen och då kastar de sig ut mot friheten och baren utanför. Allvarligt... vem hade i fyllan gått IN I DÖRREN för att kolla om den öppnas?! Funderar på att gå dit och kolla in vad som händer en blöt lönehelg.

Inte från den här planeten. Del 2.

Här sitter man i bästa "trött på skiten i världen" manér och skriver ett inlägg om att den här planeten suger stenhårt och att jag nog inte är härifrån... Så blir jag utmanad av Maria att skriva något positivt om planeten. Inte helt lätt.

*tänktänktänk* som Puh brukar göra... envist gnuggande med tassen mot skallen. Så, ja... utmaningen antagen. Låt oss börja:

Ibland så är det tjurfäktning där tjuren vinner. Tanken på en spetsad matador gör ju att livet på planeten blir rätt bra trots allt. Nu väntar jag bara på en karateekorre som tokprylar en människa som sågat ned favoritträdet.
(Detta gäller inte kor... kor är helt obra...alltid - alla med på det? Bra!).

Rätt ofta på planeten jorden så går det omkring massor av farbröder och tanter i vita rockar och tror att de vet hur allting fungerar (fuskare, tror jag de heter... eller är det forskare... nåväl...). De bygger bland annat stora apparater, slungar partiklar mot varandra för att krossa dem (liknelsen barn och bilbana, någon?) och med hjälp att att titta på spillrorna tror de att det vet hur allting fungerar. Rätt roligt och en rätt söt liten egenskap får jag erkänna. Underhållande om inte annars. ALLA vet ju att i slutet av universum finns det bara en arg liten gubbe som kastar sten på alla som upptäcker honom. Några på jorden har dessutom skrivit böcker om honom för länge sedan. :) Rekommenderad läsning faktiskt... många roliga idéer där.

På planeten jorden tror jag dock att kärleken är det som gör att planeten klarar sig i längden. Visst är det elände lite varstans i världen... men ibland så kommer det fram enstaka människor, som med ord, musik, poesi försöker säga oss andra något. Ibland lyssnar vi, ibland inte... och ibland så förstår vi och då kan deras idéer få oss alla att flytta berg.
Kärleken har gett mig min sons ögon när han tittar på mig och det ger mig superkrafter.
Kärleken har gett mig min flickvän.
Och med kärlek i mitt liv... så finns det nog inget den här planeten kan kasta på mig som jag inte kan klara av. Bring it!

Och... erhm... Xbox 360 är rätt kul...

Godnatt! (se bara vad som händer när man skriver blogg sent på kvällen... jisses... att jag aldrig lär mig...)

Grattis på födelsedagen, underbar!

Jag har flyt. Jag har nog alltid haft grymt flyt. Folk jämförde mig med Alexander Lukas (Kalle Anka tidningarna) när det kom till saker och ting som har med tur att göra. Flyt = Pezster.

Det har bara fortsatt, jag går och hittar 500-lappar, knackar folk på axeln och plockar Mr X, vinner lite här och var. Inga stora grejor men det är ändå små portioner med flyt som delas ut lite sådär lagom. Nu har jag gjort det igen.

Har en underbar flickvän som jag ärligt, utan omsvep kan säga att jag älskar. Det är lite flyt.
MYCKET FLYT däremot är att hon älskar mig tillbaks. Det är mer värt än lottovinster på över 6 siffror... lätt.

Hon fyller 30 år idag. Haha... nu har vi samma förstasiffra. Fylla 30 är tydligen lite jobbigt har jag märkt. Därför tänker jag spalta upp en massa saker om henne som hon kan läsa. Så hon inser att hon sparkar vilken 20-åring i häcken även ifall hon skulle vara förkyld, nyvaken och helt ur gängorna.
 • Hon har en rumpa som jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen när jag ser den. Jisses... vet inte ens om det är lagligt att inneha en sådan rumpa.
 • Hon är fantastiskt rolig. Får mig att skratta mycket och ofta.
 • Hon har ett leende som är såååå vackert!
 • Hon är intelligent - Me like!
 • Hon har en midja som mina händer längtar efter att följa i en långsam smekning.
 • Hon har bröst som får mig... som får... äsch... kan inte tänka klart. Ni fattar.
 • Hon har läppar som är skapade för mina - jag menar det! Det är helt sjukt.
 • Hon har ett hår som ALLTID ser ruskigt sexigt ut.
 • Hon fångar mig när jag är låg.
 • Hon är så otroligt snäll (du gav mig en smurf... matade min katt!)
 • Hon har några fötter som är svåra att inte pilla på... de är så söta!
 • Hon har ben som en balettdansös... vänta nu här... hon är en!
 • Hon har en hemlig kram som bara jag får.
 • Hon kysser mig så att jag krockar med lyktstolpar om jag ger mig ut och går efteråt. Farligt!
 • Hon har en mage som är sååååå underbar!
 • Hon har en nacke och skuldror som antikens skulptörer skulle bråka om att avbilda.
 • Nämde jag rumpan? Fan... det gjorde jag ju. Jaja, den måste upp en gång till.
 • Hon brinner för vissa saker... och det är sjukt häftigt att se när ögonen blixtrar till när hon pratar om dem.
 • Hon har.... men vänta nu här... det här fungerar inte. Kan ju hålla på till ettorna och nollorna tar slut på datorn...
Kort och gott. I mina ögon är du alltid min tjugoåring om du så vill. MEN alla år på vägen genom livet tills idag har skapat den du är nu - och det är hon jag älskar. Hade du varit den där tjugoåringen hade jag fått damp på dig. ;)
Du är underbar, du kan nå stjärnorna om du vill och jag njuter av varje meter på resan med dig. Jag hoppas att den aldrig tar slut!

Det är din dag idag!

Älskar dig, fin!

Ps... skickade ut bloggen så nära 00.30 jag kunde... för det var ju då du landade på den här planeten första gången. Rätt ska vara rätt ;)

Inte från den här planeten.

Jag kom på att jag nog inte är härifrån. Jag tror jag hamnade på fel planet.

Människor är rätt konstiga. De ägnar den bästa tiden de har på dygnet till att tjäna pengar... sedan... den andra tiden när de är lite trötta och slitna spenderar de pengarna för att skapa mening i tillvaron. De tävlar i vem som bygger bäst hus, köper dyra obekväma möbler som har namn (!) och spenderar massor med pengar på kläder (även de med namn) som de sedan har på sig på fredagar och lördagar. Dessa dagar, passar de dessutom på att klä sig i en slags mental fasad... och ljuger och bedrar varandra. Oftast intar de en vätska som kallas alkohol som gör att de vågar vara lite mer som de egentligen är (på gott och ont) och det kallas för att "partaja". Vissa blir skitfulla och gör riktigt dumma saker... de är de som är mest benägna att hela tiden göra om samma ritual nästa helg. Jag tror termen är att "göra bort sig".

Dessutom...

På den här planeten krigar man, utsätter varandra för grymheter, lurar varandra och har sig. Sedan har några stycken utsett sig till härskare över planeten, men alla är inte överens så de har delat in sig i olika fraktioner där de har en eller några ledare. "Länder" kallas konceptet och ska tydligen vara en bra idé. För att ytterligare försvåra samarbete så kör man även med olika språk. Lysande!

Åh, människorna har även utsett sig själva till skapelsens krona så det är fritt fram att mörda lite djur om de är i vägen för utvecklingen. Kör på bara, tycker de. Med fördel kan de plågas lite med, det verkar bara vara bonuspoäng på det.

Med tanke på planetens skick skulle det inte förvåna mig om hela skiten är i karantän. Att mänskligheten bara är ett slags virusangrepp som resten av universum väntar på ska självläka. Stora skyltar utanför Kuiperbältet med blinkande neon ber alla möjliga tänkbara besökare att sticka åt andra hållet. Riktig skitplanet om ni frågar mig.

Så vad fan gör jag här? Trillade jag av den intergalaktiska bussen? Står mitt rymdskepp och rostar någonstans? Jag kanske bara skulle gå av och plocka jordkastanjer eller något, trillade och slog mitt huvud och glömde vem och vad jag är. Ger mig fan på mitt skepp finns någonstans, säkert svart, skithäftigt och bara väntar på mig. Någonstans i universum på en sjukt häftig bar med grym utsikt över en nebulosa sitter mina vänner och undrar varför jag är sen.... igen. Skulle inte förvåna mig om detta har hänt innan. Jag kanske är känd för att trilla på ändan och fastna på diverse konstiga planeter. Och efter en viss tid... kommer vännerna suckandes och hämtar mig.

Tittar upp mot himlen och undrar vilken av stjärnorna som är min.

Gah?! Redan fredag?!Idag är det fredag och då är det helt enkelt dags att plocka fram något som öser lite. Ingen text helst, bra bas, repetivt och hypnotiskt dunkande som tillåter att "flow" infinner sig. Vem kan bättre skapa det där just idag om inte Ticon - "U Make Me Wanna Drink More"? Nej, exakt. Klicka och lyssna i playern uppe... 9.08 min bra ljud.  Grymt bra när tjejen sjunger refrängen... yumyumlåt.

Så, nu ska det byggas flow så att man får något gjort med tanke på hur lite tid jag har. Vid 13.30 måste jag hämta sonen, åka handla nytt Nintendo DS spel till honom (som han sparat ihop till själv - respekt!) sedan lämna honom till mina föräldrar för övernattning.

Efter det (runt 16) ska jag på fotosession för en av våra artister och se till att allting fungerar... Förhoppningsvis klar vid 18. Yeah... riiiiiiight. Rolig sak var en av tjejerna som skulle plåtas tillsammans med artisten... hon tyckte det var lite jobbigt att fotas i bara underkläder. "Men..." sa hon. "om hade haft större bröst så hade det känts helt lugnt". Erhm.... ?! Ok... Ungefär där blev jag alltså rädd för hela 90-generationen. Aber, aber...

EFTER DET ska jag förhoppningsvis få någon form av tillfälle och varva ned, duscha varmt och klä om. In i bilen, köra till en annan stad. Där ska jag få tillfälle att se min flickvän göra sin programledargrej på inspelningen av ett nytt tv-program. Hon är grymt duktig! Kvällen lär avslutas i en soffa/säng med två helt slut människor, tätt omslingrade som somnar tillsammans. Mysigt.

Hoppas er helg blir stormbra! Och helt ärligt talat... provlyssna låten. DET är mitt fredagshumör idag. Bombombom ;)

Dagens lilla:
En bloggare i Sverige skrev: "Till och med när jag är i Norge känner jag att är utomlands".
Ährm... Kan bero på att du är det.


Facebook.Facebook då... jisses... har precis kollat in ett slags humorevent i Malmö... och det slår mig verkligen hur pinsamma människor är. Inte att de lägger ut event och så. Det är bra. Jag syftar på dessa statusuppdateringar. Ni vet, typ: "Johan - sitter och skriver ned nya texter till en kund" eller en annan dåre som jag råkar ha i vänlistan: "Thomas - har precis druckit kaffe, weeeeee!" - spännande!
Äsch, vi tar en till som en annan skrev: "Mr L -  Är på väg till Lund för att köpa en sak"
Den sista är extra pinsam, för ni ser ju vad författaren är ute efter... "Snälla, snälla fråga mig vad jag ska köpa!"
Den sista är även lite pinsam för jag - mitt pucko - uppmuntrade skiten genom att lämna en rad. Ajaj...
Sedan att raden var "Hoppas du kör av vägen ditt offer." hjälper inte.
UPPDATERAT: Hehe... kom ju på att alla kan läsa kommentarerna på Facebooks status, så jag la raskt till en enkel liten: "Hämta hemorojdmedicinen du tjatade om igår?" Hahaha... liiiite ond känner jag mig allt.

Allvar nu. Vem fan bryr sig. Ska ni nu skriva något ALLS så skriv något som drar uppmärksamheten till er. För det är ju därför ni gör det, eller hur. Handen på hjärtat nu... erkänn. Det är ett stort högt "kommentera mig! SE MIG!" drag över detta ständiga nonsensrapporterande. Tro mig när jag säger... INGEN bryr sig... och är det någon som bryr sig... så är det bara för att du i sin tur kommenterar deras trams. Så ingen läser, alla bara samlar kommentarer - eller försöker... för det är inte så ofta som det kommer kommentarer... eftersom? Kom igen nu... du kan... ja, just det... ingen bryr sig.

Så, om man nu måste få sitt behov av dagligt Interneterkännande så kan man rapportera något annorlunda som ingen annan gör. Så att folk ryggar till och tycker du är helt jävla sjuk ( = rolig & annorlunda).

"xxx - är nybajsad" - hade säkert fått några reaktioner.
"xxx - har precis fått en könssjukdom" - reaktioner + några oroliga förfrågningar. Humor!
"xxx - funderar på ätbara blöjor" - reaktioner + äckel + avståndstagande.
"xxx - testar heroin, roligt!!! TRIPPIGT!!!" - reaktioner + nyfikenhet + poliskontakt ;)

Suck. Fast det där går ju inte i mainstreamsverige.

Dagens lilla:
"Bara för att alla andra gör det innebär inte att det är bra" (gäller dock inte andning)

Ha det bäst därute!

En bra dag?Asbra dag på jobb. Jag menar det.... grymt tempo, ös och "flow". Ni vet när man bara hamnar i det där stadiet där allting bara flyter på och allting du gör blir så jävla bra. Jag är otroligt nöjd med mig själv. Hahaha... jag är SJUKT BRA helt enkelt och idag - eftersom jag precis utsett den här dagen till O-ödmjukhetens dag - är jag medveten om det och bara sitter och njuter av det.

Och mitt i allting ett djupt andetag, en djup suck...

Fuck.

RSS 2.0