Melodifestivalen... *urk*

Jag är ledsen allihopa. Men gillar man Melodifestivalen är man gravt utvecklingsstörd. Lyssnade lite på folk i kön när jag handlade mat och jag anser att jag har bevis. Totalt tondöva människor lyckas alltså hitta favoriter bland dessa deltagande clowner. De skulle sitta och camma med Skype med en annan fest så det kunde följa den tillsammans. Vilda "gud! vad skoj!" rop osv... Urk. Jisses. Har de ens pojkvänner? Gillar de också skiten isåfall? Alltså... det är som när man var ung... stod det en tjej med en "Min Häst"-tidning så sprang man (om man var fullt normal) som en galning BORT från henne.

Kanske... och nu menar jag KANSKE... ett och annat bidrag är bra i den stora finalen. Så där förstår jag liiiiite liiiiite pyttelite att vissa vill kolla. Men den svenska?!?! Usch och tvi vad pinsamt. Jag tror festivalhelvetet är skälet till att jag är så förbannad... ja... det och den där hästmunnen Victoria som förlovat sig. Tjat TJAT och ett JÄVLA TJAT om dessa. Det tar aldrig slut heller... det är delfinal, annan final, andra chansen, tredje chansen, handicappchansen, idiotchansen, lilla finalen, mellanfinalen, stora finalen och någonstans bland allt det där så slutar äntligen allting efter vad som känns om sju miljoner år. Och landets IQ har sänkts med några 100 miljoner enheter.

Imorgon så slår ointelligensen till igen och några miljoner svenskar sitter och dreglar framför sin tv och tycker och har sig. Faaaaaaaan! Tyck synd om mig!!! JAG LIDER!

Jag anser att Sverige har blivit ockuperat av idioter. Dags att organisera en skön liten motståndsrörelse och införa krav på hjärnor hos människor.

Min flickvän och son gillar dock melodifestivalen. Något som jag förnekar både inför mig själv och andra. Så det så.

Beautifulpeople.se

Nu har jag fan sett allt. Pratade med en kompis efter att ha varit och träffat på söt ute på stan. Han hade några blad utskrivna från siten beautifulpeople.se. Jag tappade hakan. Han viftade med papperna och pratade på ett tag om siten.

En site... för personer med ett "attraktivt utseende" och som har en "personlighet som sticker ut". Jisses. Sidhelvetet sa dessutom till mig att siten var optimerad för Internet Explorer när jag skulle kolla in eländet - bara det i sanning ett bevis för att snygga människor faktiskt är rätt pantade. Eller vänta... snygga människor som dras till den där siten ska det vara... och utvecklarna. Det tragiska är att de tydligen har äver 100.000 medlemmar... alltså finns det samlat på ett ställe mer än 100.000 ytliga människor som tycker det är skoj att vara där - hmmm, bra att veta. Men det mest pinsamma är att man ska godkännas av medlemmarna av det andra könet innan man får vara med... Jag räknade snabbt ut att det var därför min vän var så glad.

När han förklarat färdigt tittade jag på honom och skakade bara på huvudet.  Vad fan... vem med självrespekt söker sig till en sådan site? Det är inte ens en kul grej... bara pinsamt. Sedan att de döper det till en "community" är ju skrattretande. Då tycker jag sexdatingsiter är mer ärligt och rakt på sak.

Nu är jag/vi (fick med mig några andra vänner med) i full fart med att sms-mobba honom... och nu börjar han tycka det är jobbigt. Sedan blev hans flickvän arg när vi råkade - oups - messa henne om det. Nu kan han ju sitta och förklara sig med "community"-biten hela kvällen. Idiot. [Edit] - ooojdå... kommentarer... Jag vet... inte snyggt gjort... men hans tjej är fan en bättre vän än vad han är så därför gjorde vi så. Fan vad arga folk blir för sådant. Sköt er istället så har ni inget att dölja. Suck.

Är det någon därute som läser min blogg som är med på den siten så förbjuder jag härmed er att läsa min blogg.

Fatta... 100.000 som tycker det där var en bra idé... kommer ta tid att återhämta sig från den chocken...

Vacker!Klicka ovan och lyssna. Annorlunda men bra låt. Och texten sen... ojojoj...


Kungen & Co i glasbur

Just nu är det högst på listan över saker som får mig att må lite illa det evinnerliga tjatet om att Viktoria ska gifta sig. Jag blir lika chockad varje gång när jag ser löpsedlarna. Med andra ord måste det finnas folk runt omkring i landet som faktiskt bryr sig... skrämmande. Det spekuleras i om vad ringen kostat, vad kungen tycker, vad drottningen tycker och vidare med massor av blabla osv...

Kungahuset enligt mig är en rest som jag vill läsa om i historieböcker. Inte aktivt vara med och betala när några inavlade kungligheter springer omkring med saxar och inviger saker... Ingen har än så länge lyckats förklara för mig varför vi ska kvar kungahuset.

Såvida vi inte gör det till en öppen sak för folket. Glasväggar i slottet så att vi allihopa kan gå dit och titta på dem. Som våra små husdjur. Vi ska ha dagar när barnen kan gå nära familjemedlemmarna i den kungliga familjen, klämma på dem lite och peta på dem med pinnar. Det kommer finnas skyltar med "Mata inte kungen! Han får sin mat av personalen." utplacerade vid alla ingångar. Givetvis ska vi installera kameror så att man kan logga in och se vad de gör dygnet runt. Då och då har vi avtal med andra kungahus i resten av världen med fina avelsprogram så vi håller genpoolen någorlunda intakt. Jag ser framför mig internationella tävlingar där alla länder åker dit med sina kungligheter i en trailer... visar upp dem på agility, tebjudning och invigningsklippning med sax... Jag lovar att "Best In Show" - pokalen kommer vara hett eftertraktad.

Blir det så... Då ska jag vara med och betala för kalaset.


 

Sonys nya pryl!Hahaha..man bara MÅSTE gilla killarna och tjejerna bakom "The Onion".


Pezster tillbaks (och utlovade bilder) ... typ...

Pezster tillbaks. Har haft lite paus... fast egentligen inte. Bara det att det för några veckor har varit TOTALT tomt i skallen. Verkligen. Helt vakuumtomt i skallen. Inte stört mig på tjockisar, inte retat mig på myndigheter, inte blivit grön i skallen och fått krupp över morgontidningen... det ni. Inte det att det varit bra dock... utan att jag nog varit matt helt enkelt. Var tvungen att vila mina hjärnceller. Alla fem stack och badade och lämnade mig dreglandes vid tangentbordet.

Här kommer förresten den utlovade bilden på min kära katt när hon försökte smita från sina julkortsåtaganden. Ser brutalt ut... men det var det inte. Det är ett vigt skrälle och till slut fick vi ordning på det. Med vi menar jag så klart mig själv... flickvännen, sonen och givetvis katten. Fast katten hade inget med att göra att det blev bra. Jävla meckande från hennes sida.

Arbetsflyktsförsök:


Slutresultatet:


Bra va? Tiiiiiiitta på kissen hur hon hatar oss. Fast efter detta så har hon kissat i flickvännens stövlar en gång, på en handduk en annan och varit allmänt ufo-ish härhemma. Fast det var det värt. Skål kissen! Nu får du vila till nästa år.

BTW... fuck... insåg precis att granen fortfarande är uppe här hemma... med pynt och allt. Jisses...
Vilken idioooooot! :)

Läste i Aftonhor... oj... Aftonbladet att en korkad manlig programledare tog en kollega på bröstet. Hon gav honom rappt en örfil. SMACK! Sedan kommer han av sig lite. Haha... coolt gjort av henne - speciellt eftersom det var så sjukt snabbt kontrat av henne. Idioten försvarade sedan sig med att skandalen var att HON hade SLAGIT honom. Stackare... tror hans karriär dog precis där.

Vill ni se hur det ser ut när en idiots karriär tar slut. Kan ni göra det här (youtube såklart...)
RSS 2.0