TV är för idioter.

Några dagar utan dator har fått mig att inse en sak. Eftersom det blivit mindre jobb, mindre mailkoll, mindre bloggande så dök jag snabbt på böckerna. Köpte nya, läste ut... sedan blev det plötsligt lite tråkigt när en bok efter några kapitel sööööög. Eftersom jag absolut inte pallar fortsätta på något som jag inte gillar hamnade den på bordet. Oläst. Att läsa något man inte gillar efter några kapitel är som att fortsätta äta en äcklig maträtt i hopp om att den ska bli godare efter några fler tuggor.

Så jag - idioten - satte på tv:n (eftersom det var kväll och SF Bokhandeln i Malmö var stängd). Den har varit igång några dagar på kvällarna medan jag har sysslat med annat. Mest haft ont men det är en annan historia. Men hallååååååå! Vad fan är det för program på den där satans manicken på kvällarna?!?!

En hjärndöd serie om semestrande svenskar, en annan idiotisk serie om några korkade brudar som ränner omkring i en storstad som har - tyvärr - ingen som helst jävla koll (det störiga är att det nog springer omkring en massa 30+ tjejer och har dem som förebilder - pffffft!), en annan serie tar upp det intressanta med att följa några stackars tjejer i deras jakt på ett modellkontrakt - i Australien av alla hålor och sådär fortsätter det.

Tacka fan att jag upplever folk som idioter i vardagen om de sitter med tom blick och stirrar in i den där förbannade apparaten. Hata tv.

Ja... jag är arg och trött. Jag betalar tv-licensen (ja... åkte dit... helvetesjävlar-kiruna-idioter-från-radiotjänst-ertappade-mig) och skulle uppskatta något litet... tja... intressant på tv? Något lite utvecklande kanske? Men neeeeej... keep the shit flowing!

Så nu sitter jag med sonens dator i knäet och lovar likt Fantomen med sin fars skalle på stranden (vet ni inte vem Fantomen är har ni tittat för mycket på tv) att aldrig mer slå ihjäl tid med att spendera mina sekunder med att titta på skiten. Alltså... varje sekund av mitt liv som far förbi är förbrukad och jag kan aldrig få igen den. Tänk er bara... ligga där på dödsbädden och tänka på hur många ÅR ni spenderade framför en tv som visar er bilder av andra människors liv - som ni dessutom föredrog framför ert eget. Säger en del, eller hur?

Jag utmanar er att ta en hel vecka utan tv. Dra ut kontakten och lev lite istället. Ni kommer snart att se att det egna livet är bra mycket roligare! Om inte... ta omedelbart livet av er.

Glutenallergi

Nu i jul kom beskedet att flickvännen har glutenintolerans. Eller allergi... eller... äsch, struntsamma.

Gluten = Dåligt.

Egentligen är gluten spannmål. Djurfoder. Om man nu verkligen ska äta sådant där kan man ju prata om hur länge som helst. Jag anser inte det. Det är inte så gott... jag menar bröd. Lyssna på ordet... BRÖÖÖÖD (säg det som du tror det låter på danska). Inte stoppar man BRÖÖÖÖD i munnen? Låter som man äter en dansk. För er som inte hängt med på bloggen, anser jag alltså att danska inte är ett språk, utan en sjukdom i halsen. BRÖÖÖD låter som en dansk uppfinning, alltså äter man det inte.

Sedan är det fan gluten i allt möjligt. Gluten i godis?! Spannmålsgodis! Mums. NOT! Plötsligt står man där som en idiot och läser ALLA små baksidor på alla produkter för att spåra upp det där skitämnet. För gör man fel en gång så är det kört i några månader. Hur svårt är det att skriva att saker och ting innehåller skiten? Vilket ansvar jag fick plötsligt!!! Enklast är att jag själv glutenvägrar! Fast det blir en mindre omställning för mig eftersom jag naturligt inte tycker om saker och ting gjorda på MJÖÖÖÖL. Säg ordet... MJÖÖÖÖL.... samma sak som BRÖÖÖD. Ser ni min röda tråd? Bra... för det gör inte jag.

Jag hatar gluten. (Fast jag tycker om danskar. Så länge de är tysta... och glutenfria).

Oj... vilket meningslöst blogginlägg. Stäm mig på danska vet jag. :)

Ha en skön helg!


Det var ju faaaaaan...

Jag gillar inte tjockisar. Alltså de där som VÄLLER ÖVER av fett (lite mullighet kan vara vackert - det är INTE det jag pratar om... nu pratar vi om dem som behöver dubbelt säte i bussen och på flyget. Så nu vet ni vilken grad av fethet jag har problem med? Alla med? Bra, då fortsätter jag).

Nu var jag alltså ui affären och hamnade bakom en tjockis vid kassan. En verkligt fet kvinna som frustade och flåsade framför mig i kön. Andfådd av att bara andas. Feta korvfingrar letade i väskan efter pengarna att betala med. Sträckte fram armen mot kassörskan med en arm som fortsatte att röra på sig ett tag efter att rörelsen var fullbordad. Vågor i fläsket. GAH! Jag kan inte hjälpa det... jag stirrar... lite fascinerat undrar jag hur fan man lyckas?! Inte bara att gå upp i vikt, men att låta sig förfalla så?! Bara ge efter. Släppa taget helt och varje morgonen titta på det där fläskiga ansiktet i spegeln och vara ok med det? Jag menar... efter en viss gräns är det inte bara banta som hjälper.... man måste ju fan bli av med all uttänjd hud också? Brrrr.... äckligt!

Iallafall... köpte mina grejjor och skulle precis gå ut genom svängdörren då det plötsligt kommer en hel armé av feta människor mot mig in från gatan, iklädda  i gympakläder och vattenflaskor i handen. Röda, glada och glansiga av svett. Ännu mer pustande, flåsande och stånkade ljud... Uff! och Buff! och Flås! och Flämt! låter det när de klämmer sig genom svängdörren och vaggar in. En säger högt:

"Nej... nu MÅSTE jag ha något att äta!" De andra håller med och de väller glatt in på Hemköp för att fylla på med mer än vad de gjort av med.

"Jahaaaaa!", tänker jag, "...så det är däääärför!"


Bra dag på jobb :)Grymt bra låt ovan. Chillout dub typ... ett måste. Den gick rätt friskt under morgonen. Annorlunda och soft. Dagens lilla lyssnartips från mig.


Koncept/Skiss/Demo Cybergoth - schysst va?

Hmm... inte helt lätt att få till rätt kläder till sådana här bilder. Skitknepigt är rätta ordet. Telefonen har gått varm och kontaktnätet är nu officellt HELT uttömt. Suck. Linserna tog knappt 20 minuter att få fram dock - fram till dörren :). Sedan gick det undan. Hinner inte lägga ut mer idag. Vet ni någon som är inne på den här typen av kläder etc... så är det omedelbart BUMS ett mail ni ska skicka till mig... eller lämna en kommentar. Contacts needed. :) - UPPDATERAT - Nevermind. Fick kontakt med en fotograf i Malmö som hade pryttlarna.

Happy thursday era skrällen. ;)

Tillbaks :)

Japp... har haft jul. Ratat datorer allt vad jag kunnat. Nu ska jag slänga ut något nytt snart här på bloggen. Finns en bild på en fälld katt bland annat som jag måste dela med mig av. Fast först ska det jobbas lite. Ska först se om jag kommer ihåg något av vad fan jag egentligen gör på jobb - varit många lediga dagar :)

Nåväl... god fortsättning!

RSS 2.0