Sci-Fi mässan i Malmö

Vi åkte till Sci-Fi mässan i Malmö i helgen. Min son hade stooora ögon, min flickvän var spänd av förväntan att se sin barndoms "crush" Furlong (ni vet, den lille killen på moppen i Terminator 2) och jag... tja... Sci-Fi mässa... klart jag var glad! Mest glad för jag har en vacker flickvän som gillar Sci-Fi, Fantasy och spelar Final Fantasy (hahaha... hur mycket tur kan man ha?!?!)... och för jag har en grabb som delar min fascination över allting med laser, rymdskepp och rymden. Klart det skulle bli en bra dag!!! Fast med de här två galningarna kan ju vad som helst hända... och gör det dessutom...


Det börjar med lite posering utanför mässan. Det står ju en stormtrooper
utanför och vi måste ju ta bilder... min tur... men det hann vi inte...För vid ett litet försök att sno åt sig ett lasergevär går det fel...
Redan vid ingången... fan, typiskt.Så nu var det kört. Arrestering innan vi ens kommit in... det brukar ta
mycket längre tid än så... attans!Väl inne går grabben amok med. Sätter en välplanterad liten FMACK!
rakt i baken på en annan Stormtrooper.Nu tröttnade de på våra övergrepp och kallade in en Fet Vader för att
sätta punkt. Lilleman åkte in i arresten han med.


Ensam kvar nu... med mitt sällskap i arresten strosade jag mest omkring.
Träffade på Indiana Jönsson som gått vilse (hallååå... vad fan gör han på
en SCI-FI MÄSSA?) som var fascinerad över en kvinnlig Borg. Efter bilden
togs så kom handen fram till kvinnans... erhm... ja... och det blev ett jävla liv.
Han åkte in i arresten. Stormkillarna hade fullt upp idag.Kommer ni ihåg femte elementet? Tja... tyvärr jag med och det här är INTE
min bild av filmen. De hade rätt IDkort på sig och slapp arresten.


Erhm... arresten här med. Det var alltså inte Leia... men killarna i vitt
slängde in henne i arresten ändå. Lord Fet Vaders order antar jag.Sci-Fi mässa? Hannibal hade kraschat fel fest... IGEN. Arresten...
Skön snubbe dock... lite stel bara. Hörde efteråt att han tafsat på Indiana
Jönsson i arresten.


En tandläkare med patient. Lustgasen kickade in sen och det hela
spårade ur... ja, helt rätt... in i arresten med båda två.På vägen ut upptäckte jag att "Beam me up" inte var på riktigt. De körde
hem i bil!!! WTF?! Ännu en barndomsdröm krossad!


Sedan åkte vi hem. Ser redan fram mot nästa gång. Det är något speciellt med alla dessa Sci-Fi freaks/nördar på ett ställe. Jag gillar nördar helt enkelt! Jag är själv en SUPER SCI-FI nörd tycker jag... men på sådana här mässor blir jag ödmjuk...

Nördar rockar!

PS... käre son och flickvän... jag älskar er tokmycket! Tack för en underbar dag!

En katt som aldrig sett snö...

Jag gillar katter... de har alltid något fuffens för sig. Den här katten är skön... för den upptäcker snön... försöker fånga en flinga... inser att det är skitmånga flingor därute... och får FLIPP! "AArrrgh, vad är det här för något?!?!?!"


Idioter, glas och kycklingar

Några idioter har alltså lagt glas i kycklingfiléer... vilket drabbade mig direkt idag vid frysdisken. "Tyvärr har vi ingen djupfryst kyckling pga indragna partier". Nu är det alltså några psykopater som gjort något som drabbar mig. Arg, argare, Pezster...

Kan ge mig fan på att det är några idiotiska djurrättsaktivister eller liknande som kommit på den briljanta idén. Vi vet ju hur bra de där militanta veganerna och diverse andra djurfanatiker brukar resonera och hur långt de kan gå. Glas i en kyckling och lite otur så kan små barn få skador för livet på sina magar. Det är ren och skär terrorism enligt mig.

OM det är så... Så funderar jag på att köpa ett trettiotal grisar, ett tiotal kor, kanske några hundra kycklingar och införa en slags gisslanförhandling. Sluta genast! Annars startar Pezster århundradets grillparty och ALLA är bjudna (tyvärr kommer vi INTE att erbjuda vegetariskt alternativ, däremot är brödet glutenfritt).

Om det nu inte är meningen att vi ska äta djuren... varför är de gjorda av mat?

Om kycklingterrorn:
AB, AB igen, ännu mer glas, lite till, Säpo kollar glas, glaslarm, färskt glas i kyckling :), detta har hänt, retar mig, polisanmälda, polisen jagar sabotörer, dras tillbaka, 500 ton bränns.

4.55 minuter av "Visste du att?"

Bara se den... njut av morgonkaffet och ta in lite saker som du inte visste om...


Sjukt...

Det här är bara sjukt. Läste i Aftonbladet om den stackars kvinnan som fick syra i sitt ansikte bara för att hon inte ville gifta sig med en man. Mannen ska självklart straffas, hårt! - för det där är ju helt sjukt. Jag menar, syra i ansiktet!?!? Det verkar vara en tradition i vissa kulturer. Sunt... verkligen.

Sjukare är dock straffet?! Att kvinnan själv ska droppa syra i mannens ögon? Låter som en dålig film? Vad fan tänker de styrande i Iran med? Har de ens en hjärna? Snacka om barbariskt! Det är statsmakten som ska utdela straffen... ingenting annat är acceptabelt. Innan fanns det fängelse, böter och dödsstraff... nu ska tydligen tortyr in på skalan med.
Det är så primitivt att aporna vid cocktailpartyn i djungeln kommer förneka all släktskap med oss människor.
"Människorna? Vi släkt? Hahaha... nej... erhm... var har du hört det... host... finns det mer sprit?"

Suck... bygg en mur runt länder med sinnesjuka regeringar. De kan ju fylla i blankett A14 - "Ansökan om murborttagelse" när de hoppat på 2000-talet.

Uppdaterat... CNN gjorde ett reportage om det med:


MiljöJihad

Ojsan då, vad det här med miljön var känsligt. Tydligen får man inte säga "vänta nu lite... jag håller inte med..." när det gäller miljön, utan att det kommer folk skrikandes om att man inte är riktigt klok.
Om man inte - utan att tveka - genast hoppar på miljöhotståget och sväljer all information som en snäll idiot om hur illa det är med planeten utan att ställa några som helst frågor, så är man direkt fienden.
Känns som religion eller hur? Om man ställer frågor eller faktiskt bara undrar något så - PANG! - har man fått en miljö-jihad på sig. Jag förväntar mig nästan att se skäggiga studenter med miljöbanderoller stå utanför min lägenhet, mässandes att det är mitt fel att undergången är nära. Allt bara för att jag inte tänker släcka några lampor.

Lugna er nu. Världen kommer inte gå under pga av att några tycker olika, men ni som är så där superengagerade ska bara veta att jag ser likadant på er som jag gör på religiösa fanatiker. Ni har samma blick, samma oförmåga att lyssna och samma oförståelse för de som inte lyssnar.

Visst är miljön viktig, men det här är enbart LÖJLIGT! Kan tänka mig att det kommer bli en del diskussioner om vem som inte släcker sina ljus - och det är DÄR allting faller. Släck ni om ni vill, men ge fan i att bry er om ifall jag gör det eller inte. Vill ni vara - som jag sagt innan - den där fårskocken som blint följer massan så är det fine med mig. Dock kommer jag stå vid sidan om och skaka på huvudet.

Det är den nya religionen... marken sjunker! Vulkaner exploderar! Isen smälter! Översvämningar!!! Stormar!!! Ojojoj! Spriiiing vi kommer och dööööö!!! Det står i tidningarna så det måste vara sant!

Bläddra runt bland hysterin bland mina hysterilänkar vet jag.
Stockholm, Jorden, Samling nötter, Sverige, NSF, Friggebod, Tundran, Suck, Hela Sverige, Sydis, Svd.

Rör inte min journalist

Journalister - de riktiga nu alltså, inte de som rapporterar nöje, mode och sånt skit - utan RIKTIGA journalister, som granskar, bevakar, visar på felaktigheter, oförätter m.m. måste vi ta hand om. Att Dawit Isaak såsom så många andra journalister sitter fängslad är helt enkelt obra. Men eftersom han är svensk medborgare så tycker man ju att UD borde kämpa lite mer.

Bra initiativ av chefredaktörerna på de fem största tidningarna i Sverige. Skriv genast in ditt namn med!

Jag tycker fortfarande att vi ska ta den där Yonas Manna och slänga in honom i en cell och använda honom som en bytesvara. Ni får tillbaks er idiot om vi får tillbaks Dawit Isaak.

Jag går och morrar här åt detta... vad fan vill Eritrea egentligen? Jävla u-landsregering.

Trams - Earth Hour

Ibland undrar jag vem det är som hittar på allt trams. Nu ska vi släcka ned allting under en timme eftersom... vad? Testa hur elnätet klarar av fluktuationer? Hade det varit på grund av att elpriserna ökar så hade jag varit med. Jag hade kunnat leva med MINIMALT med ström i en vecka bara för att stressa elbolagen lite. Men pga av miljön? Jag är faktiskt skeptisk till hela den här miljöapparaten... speciellt efter Al Gores film som sedan visade sig innehålla lite för mycket felaktigheter för min smak. Känns lite som "Kejsarens Nya Kläder" över hela debatten och jag tycker mig faktiskt se att snubben är naken.

Jag ska ned i källaren och rota fram ALLA mina lampor. Då menar jag verkligen ALLT! Julgransbelysningen, adventsstakar, gamla barndomsnattelampan och jag tror jag till och med köper något nytt på Ikea... eller lånar en enormt energitörstig bygglampa á en miljon watt! Jag ska ta tillfället i akt att låta min lägenhet lysa som en supernova bland alla puckon som faktiskt kommer att göra sig besväret att släcka ned sina hem. Jag ska bli miljödebattens skeptikers fyr i mörkret!

Sådant här trams får mig bara att bli förbannad. Gör något vettigt istället!

Vet ni vad som övertygade mig om att detta är fel? Jo, att det "twittras" rekordmycket om det tydligen... Folk som håller på med Twitter är idioter enligt mig. Alltså måste jag göra tvärtom själv. Ja.. och det faktum att kungen hänger på. Det vägde också rätt tungt.
Stockholm imponerade genom att inte hänga med på det. BRA!
Svart Mjölk? - Haha... mer bläck än vanligt på förpackningarna... bra! NOT! Det finns säkert någon liten miljöhitler någonstans som blir upprörd över det...

Infected Mushroom & Mayumana - Shakawkaw Live

Det här är sommar! Ser fram emot Infected Mushrooms nya album nu i år!2:25 och runt 5.15 in i den här så ryyyyyyyser jag! SOMMAR NUUUUUUUU!

Vi flyttar kontoret idag...

Japp. Det är massor av hårt jobb. Vi går och pekar på saker som flyttgubbarna sedan flyttar runt. Det är ett hårt jobb att peka... Jag har jätteont i min "pek"-arm och nu måste vi turas om att dirigera gubbarna... helt matt... :)

Snart dör Internet också... då tror jag att jag avlider. Pust... är det någon som kommer ihåg vad man använde datorer till innan Internet? Nej, tänkte väl det.

Slutpausat. Nu har jag vilat armen lite och det är dags att peka på fler möbler.

*host*

Twitter - wtf?

Många använder twitter...
Twitter är en tjänst för mikrobloggning och kommunikation som går ut på att dela med sig av korta uppdateringar samt genom att följa andra personer ta del av deras uppdateringar. Max 140 tecken kan man skriva och det går ut på att svara på frågan: "Vad gör du just nu?”


Twitter...  För mig är det en virtuell skylt.
Jag träffar på någon som säger att de "twittrar", som de så pinsamt kallar det för, då ser jag skylten fällas upp över den där personens huvud med en liten pil. På skylten står det: "Jag är en idiot."

Jag känner några stycken som använder Twitter och jag måste nog omvärdera min syn på dessa konstiga människor. Vem är intresserad av att veta: 
"Pelle kokar gröt." Jaha... vad vill han säga med det? Vill han ha beröm? Vad exakt tror Pelle att folk - även de som känner honom - ska göra med den informationen? Ringa till honom och säga:
"Kokar du gröt, din gamle räv... höhö... trevligt. Hoppas det smakar!"
Eller ska personen som får beskedet om Pelles grötkokande omedelbart skriva ett eget Twitterinlägg:
"Precis fått reda på att Pelle kokar gröt!"

Wtf?! Har folk blivit helt galna? Det är alltså vuxna människor vi pratar om som kräker ur sig helt meningslös information flera gånger om dagen.

Jag bestämde mig för att protestera genom att ringa upp folk som använder Twitter på telefon vid olika tillfällen. Till exempel min kompis Jonas:

*riiiiing*
"Ja, det är Jonas."
"Jag äter gröt."
*klick*

Genom att ringa till honom så TVINGAR jag honom att få reda på att "jag äter gröt". Han kan inte logga ur sig från sin telefon som han kan från Twitter. Han kan inte veta att jag ska berätta något meningslöst - så han måste svara - jag kanske ska bjuda med honom på något kul... så han kommer att svara varje gång! Jonas är plötsligt min gisslan. Jag ringer upp igen (denna gång med hemligt nummer):

*riiiing*
"Alex? Roligt du..."
"Jag ringer till dig."
*klick*

Hahaha... jisses vad uttråkad jag är...

Stephen Lynch - The Divorce Song [Humor]

Har ni inte hört och sett den här videon innan så är det dags. Hahaha... speciellt hans ansiktsuttryck under tiden han sjunger.


Vacuum i huvudet - [ett sommarminne]

En sommar när jag var runt 20 år så var vi några stycken som stack till stranden. Det var jag, en kille som hette Christopher och tre tjejer - Lina, Carro och Åsa. Vi var ordentligt utrustade och tog en plats på stranden och packade upp allting. Handukar att ligga på, ett strandparasoll, frysbox med både drinkmöjligheter och massor av öl. Här skulle det slappas.

Jag och Stoffe satte oss ned i solen och njöt av en kall öl.

Lina, som hade världsrekord i fräknar och rött hår satte sig under parasollen i skuggan och började smörja in sig med solskyddsfaktor en miljon. Carro - inte guds smartaste barn - satt och kletade in sig med sololja för att förbereda dagens frityrsession och tittade på rödhåriga Lina.

"Alltså shit vad du smörjer dig med det där. Du kommer aldrig att bli brun. Solen kommer typ aldrig att ta!" Kläckte Carro ur sig.
"Du, jag är rödhårig om du inte märkt det. Fatta som jag bränner mig med fräknar och allt."
"Men... kan du inte färga håret då?" tyckte Carro direkt.

Här blir det helt tyst. Jag och Stoffe fick öl i näsan när vi började skratta. Lina och Åsa bara stirrade på Carro för att sedan börja brista ut i skratt.  Jag lyckas, trots att ölen svider i näsan, säga till Carro:

"Men Carro, för helvete! Hon är rödlätt kallas det. Hennes hud tål inte sol så bra. Vanligt om du är rödhårig... ÅÅåååhhh..." Jag suckade och skakade på huvudet.
"Shit asså... ibland har du vakuum i skallen, Carro!" Kläcker Åsa ur sig och skrattar.

"Hmpf... bättre vakuum än ingenting." Säger Carro förnärmat varpå alla brister ut i gapskratt. "Vaddå? Vad är det som så kul?!?!" Frågar hon och tittar sig omkring som om hon missat någon kul händelse.

"Vakuum är ju ingenting, Carro! Det är tomt liksom... fan... skärp dig nu!" Åsa igen.
"Nehej... och rymden då? Där finns det vakuum... är det tomt där, eller?" Carro spänner ögonen i oss. Där fick hon oss, tyckte hon och log.

Eddie Izzard - grym stand up

Eddie Izzard är en av mina favoriter på stand up. Sanslöst bra. Speciellt biten med ekorren och sminket.


Barista - måste väl ändå vara...

... höjden av meningslöst jobb. Allvarligt talat? Utbilda sig för att göra kaffe?

Sätt det i perspektiv... tänk om några baristor skulle åka ned till Etiopien och berätta att de utbildat sig för att koka kaffe och att de arbetar med det. Etiopierna skulle sitta tyst och titta på varandra och undra om det var sant... Sedan hade de jublat i stugorna! DE kan ju koka kaffe! De kokar kaffe varje dag!!! De fixar med bönorna, kannan och elden och gör kaffe! Kan man leva på det i Europa?!?! Shit, de hade kastat sig på båtar, hängt kvar vid hjulen på flygplanen, allt för att komma hit och göra en så enkel sak att koka kaffe. Men det gör de inte... varför det?

Jo... etiopierna måste trott att de s.k. "kaffemakarna" drev med dem. Ingen behöver väl hjälp med att göra en sådan enkel sak som att svänga ihop en kopp kaffe. Så de hade kastat stenar på dem och bett dem dra åt fanders med sina lögner. Sedan hade de kokat sitt kaffe och skrattat gott åt knäppskallarna som då och då kommer till deras land.

Feminist? Hell no!

Det är nog det mest pantade ordet som finns. Att det ens blev uppfunnet. Läste den här krönikan och blev helt klart lite störd av hennes resonemang. På hennes blogg kan jag sedan läsa i kommentarerna i ett av hennes svar att "Det är bara idioter som inte är feminister."
Nu handlade det här bland annat om att Fotbollsfrun kom in i SVT Debatt och svarade nej på frågan om hon var feminist. Fotbollsfrun svarade rappt henne på sin egen blogg - riktigt lysande. Fan, vad hon är bra.

Själv är jag ingen feminist. Skulle aldrig få för mig att tillåta någon sätta en etikett på mig heller. Det är så jävla korkat att gå omkring och hitta på nya ord när de vi har räcker så gott till. Ett ord som sätter punkt för debatten är "rättvisa". Se där! Ett ord som fungerar hur bra som helst. Jag står för att det ska vara rättvist i samhället - i ALLA aspekter - inte bara manligt och kvinnligt utan på alla plan.

Förresten... titta bara på alla de som kallar sig för feminister... som påstår att kvinnor är bättre än män... att alla män är potentiella våldsverkare... som står och AVKRÄVER att alla ska in i det feministiska ledet. Titta noga på dem - DÄR har ni de riktiga idioterna.

Rättvisa. Säg det. Använd det. Efterlev det.

Dawitt Isaak vs. Yonas Manna

Läste en artikel på DN.se med ett uttalande med Yonas Manna (Yonas Manna är Eritreas chargé d'affaires a.i.  i Sverige - vad fan nu det betyder... kanske finare ord för "idiotisk representant för ett U-land").
Tydligen är han lite upprörd över svenska påtryckningar och att EU vill dra in biståndet tills de börjar släppa folk. "Ta ert bistånd och stick!" kläckte han sturskt ur sig. Vilken Panna...

Nu löser vi detta en gång för alla. Vi fängslar idioten! Bara sådär! Hupp! In med honom i en cell bara. Enligt Eritreansk standard. Vi gräver ett hål i marken, öser ned honom och lägger en bit plåt över bara.
"Oooojsan Yonas... åkte du in i finkan?! Nämen vad jobbigt för dig..."
När sedan de officiella klagomålen kommer in från Eritrea så säger vi att pga av säkerhetssituationen i Sverige kan vi inte släppa honom... vi kan däremot byta honom mot Dawitt omgående. Bara de slutar skicka hit idioter.

Jaja... jag vet att det inte går... men det hade varit skönt eller hur! Erkänn! Ni vet att ni vill!

Hata Facebook applikationer!Pfffft....

Att uppskatta vad kvinnor gör...

Mitt trauma med haremsbyxorna har satt sina spår. Just nu kan jag inte låta bli att iallafall försöka förstå mode, smink och allt annat blaj. Jag misslyckas något sjukt. Platt fall helt enkelt.

Jag tittar igenom bloggar, försöker tänka mig in i hur en tjej ser saker och ting... jag läser om diverse väskor, skor, smink, färger, parfymer, underkläder, tips etc... så vansinnigt mycket information och sjukt många val.

Fan att vara tjej idag!!! Ni borde ju gå en slags utbildning vid sidan om allting annat för att reda ut begreppen - hrm... vilket kanske ni gör eller har gjort... jag vet ju inte. När jag växte upp hade jag hormoner att slåss mot, hade knappt koll på min egen kropp och inte en susning av vad ni höll på med.

Ni tänker på ert hår, era tänder, era rynkor, hur sminket läggs, hur ni rör er, hur ni ska stå, hur ni sitter, hur ni äter, hur ni är trimmade innanför trosorna, hur kläderna sitter, hur ni skrattar... ni har en ENORM kroppsmedvetenhet som konstant är aktiv. En radar som aldrig verkar stängas av... ni ser så "casual" ut där ni står med ett vinglas i handen och skrattar... men om man tittar noga kan man se hur ni har den där radarn på hela tiden när ni är ute.

Jag kan tänka mig hur skönt det måste vara när ni tjejer kommer hem, får kasta av er dagens "uniform", sätta på er något mysigt och bara vara er själva. Prata lite i telefon, kolla dagens mail, äta något och ladda inför nästa dag. På kvällen är det fram med alla dessa produkter igen. Sminket ska av, ni har en kräm för ansiktet, en annan för ögonen och efter en god natts sömn (förhoppningsvis) så är det dusch och sedan produkt-VM igen med krämer och smink. För att inte nämna håret som är ett projekt i sig själv med 300 produkter och diverse apparater... fönar, locktänger och massor av annat som jag inte för allt i världen jag kan lista ut hur man använder... när... exakt NÄR lärde ni er allt detta?

Jag är fan imponerad av allt det där! Som kille kommer man hem... oddsen är rätt höga att vi redan trivs i kläderna vi har haft på oss. När vi går och lägger oss borstar vi tänderna och... ja... lägger oss. På morgonen efter duschen är det en snabb rakning om vi pallar, tandborstning, lite gel eller vax i håret sedan - swoosh - är vi på väg till jobbet.

Det är med blandade känslor jag inser allt detta. För jag vet inte exakt varför ni gör det. Jag antar att det är till viss del för er egen skull, en viss del för oss killar och en viss del för andra tjejer... oavsett skälet så är det jävligt mycket jobb för att skapa den där looken om man jämför med vad vi killar (erhm.. vi NORMALA killar) gör.

Bakom allt det där finns NI. Den där människan som är så mycket mer än fasaden. Och är det så... att vi killar bara går efter den där ytan... att det är där ni måste få vår uppmärksamhet för att vi ska se er... då förtjänar vi inte er för fem öre. Jag har insett hur mycket jobb ni lägger ned och hur lite cred ni får för det. Så... oavsett vem du är som läser detta... tack! Jag uppskattar det å alla killars vägnar! Men är det så viktigt egentligen? Jag är inte så säker på det.

Min flickvän är vacker, jag ser henne göra sig fin och jag uppskattar det mer nu än vad jag någonsin gjort innan i mitt liv. Men oavsett hur fin hon är när hon är färdig... så är det inte då hon är som vackrast för mig.

Det är när hon vaknar på morgonen, när hon med ljuskänsliga ögon kisar mot mig när en ny dag har börjat... eller när hon tittar ut från duschdraperiet med tvål i ena ögat och ler mot mig. Då är då jag är tvungen att dra efter andan och jag tänker:

Herregud, vad vacker hon är!


Röyksopp - One VisionVilken grym text!!! Den här låten går på repeat just nu här med basen på max... det är sommar i mitt huvud, jag går på solindränkta gator i en dagdröm och jag tycker synd om människorna som är vilsna på sin jakt efter mening med livet. Jag känner doften av min egen solbrända hud, en svag bris av sommarluft rufsar mitt hår och allting är som det ska vara. Jag är på väg till min sons underbara leende ögon och min flickväns öppna armar. Mitt i allt har jag en vetskap om att allting faller på plats... för jag tänker... jag känner... och just nu i skrivande stund är livet så sjukt bra!

remember when we hear the distant sound of human minds
as you hear noises vaporize and travel through the sky

and one by one each new sound has faded away with time
and all the changes that we could not have foreseen


everybody let us say goodbye to all other notions
cos' it's not enough to say that we're humane when we're left behind

It's too late to think that we can worship human emotions
'cos we've already evolved into machines in our minds


Flawless, fan ta mig. Flawless!

Filmtips - Skräck

Quarantine [2008] - imdb info

Bra skräck är sällsynt numera men den här överraskade både mig och flickvännen. Den handlar om ett tv-team som följer med några brandmän i en dokumentär om brandkåren. De får ett larm och åker till ett lägenhetskomplex. Väl där är inte allting som det ska...
Idén är lite som Blair Witch Project... alla försvann utan spår, det enda som de hittar efteråt är en filmkamera och det är vad som fanns på den som vi får se, men jag har inga problem med idékopieringen från Blair Witch Project när skådespeleriet är på topp, handlingen är bra och det förklaras inte sönder saker och ting. Ni vet som amerikanska filmer kan vara övertydliga så att filmskaparna även får med de kompletta idioterna i biopubliken? Den här filmen gör INTE det. Skön skräckfilm och helt perfekt att se tillsammans med någon som ni tycker om att krypa ihop med.

Kolla in trailern nedan och om ni känner att det är något för er så ladda hem den via www.tankafett.com eller vårt kära TPB redan ikväll! Tvivlar på att det går att se den lagligt nämligen.


Haremsbyxa

Jag är inte så insatt i mode. Faktum är att jag är lite av en idiot på området. Jag brukar mestadels sitta tyst och se på när alla tjejer tar på sig både ditten och datten. Jag har oftast ingen åsikt, men nu kan jag fan inte vara tyst.
Haremsbyxor är fan det fulaste jag sett någonsin. Punkt.

MC Hammer ringde och ville ha tillbaks sina byxor.

Se på dem bara. Ser ut som det är gott om rum för en blöja modell XXL alternativt att olyckan redan hänt och att skiten tynger ned brallan. Kanske en bra idé för en gravid kvinna som gått över tiden med en liten plats att fånga upp ungen på vägen ut. Är detta mode så är jag helt enkelt inte med. Jag totalvägrar!

Dessa byxor kommer alltså endast att bäras av tjejer som ser reklamen, blir hjärntvättade, tror det är inne och sedan köper skiten. Samma typ av tjejer som skulle äta bajs om det blev trendigt.

Förresten är det klart det heter "Haremsbyxor". Eftersom de som hade ett harem förr i tiden var små äckliga gubbar med stora magar och världsrekord i kroppshår, så tänkte kvinnorna till - smarta som de alltid varit - och uppfann alltså dessa byxor för att få vara i fred. Det är min teori.

Jag avslutar med en liten uppmaning till alla killar. Vänligen informera era respektive, era mammor, ja... ALLT av kvinnligt kön hur fruktansvärt fult det är. Det här vill vi INTE se mer av.

Om ni ursäktar mig, så ska jag nu ringa min flickvän och berätta att haremsbyxor är ett stort "nono"!

UPPDATERAT: Hon höll med mig. Hon visste inte ens vad det är för något för hon har stil.


Hittade den här med... Hängpung för kvinnor?

Här FÅR ni Spotify Invites... bara så där... :)

Massor av folk sitter och ger bort Spotifyinvites till motprestationer. Det tycker jag är löjligt eftersom det faktiskt finns hur många som helst. Så, därför slänger jag ut ett inlägg till om detta.

Klicka på någon av länkarna nedan och hämta din invite själv utan att du behöver göra något alls. Skulle det vara slut på allihopa (mycket ovanligt) så testa igen nästa dag... det tar ALDRIG slut. Sprid dessa länkar! Blogga om dem i din blogg! Vad som helst!!! Bara dessa "25 invites kvar... Först till kvarn..."-inlägg försvinner!!!
  1. Lakka - Spotify Invites
  2. Spotify Rejected
  3. Spotify Fleo
  4. Smexdesign - Spotify
Kommentera bara om någon av länkarna INTE fungerar!

:)

Facebook och statusuppdateringar...

Jag är så trött på att bli matad med vad folk gör. Jo, jag vet... jag har gnällt på det här innan. Fast nu har jag helt enkelt gjort en sak som tydligt berättar vad jag tycker och tänker... på DIN egen facebooksida...  Det du.
  1. Logga in på din Facebook (valfritt såklart - och nej... det är inget farligt men det blir roligare så...).
  2. Klicka här för att möta pingvinen.
  3. Inse sedan att pingvinen har rätt (klicka så fattar ni...)
I rest my case ;)

Och ja... risken är stor att jag har för mycket fritid. Iallafall idag.

:P

Skypemobbning

Jag gillar Skype. Det är lätt och enkelt. Sjukt bra i jobbet när man ska prata med folk ifrån hela världen, oavsett om det är med mic eller via chat. Däremot gillar jag inte msn. Msn är bajs och väldigt dåligt. Va? Varför? Det ska jag berätta...

Idag (för några minuter sedan) pratade jag med en jag jobbade med innan. Nu sitter han och arbetar i London och vi babblade lite hjärndött. Jag säger till honom att vänta en stund för det ringer, jag svarar i telefonen och vad gör idioten? Jo, han fortsätter med att komma med massor av meddelanden.
Sitter i telefon  och tittar på meddelandena som ÖSER fram på skärmen och sedan så skriver han plötsligt: "Svaraaaaaa då? Hallååååååå?!?!"
Och där ungefär så får jag damp! Jag skrev ju att jag skulle svara i telefon.

HÄR kommer vi till den viktiga skillnaden mellan Skype och Msn. Jag går in i en mapp med diverse småfiler. Närmare bestämt 30.000 små filer á 10 kb styck ungefär (från ett gammalt projekt... skitsamma). Markerar allihop och drar och släpper dem i chattfönstret. Tadaaaaaa!!!

Sedan blir det "tyst" från honom... haha... kan tänka mig att han sitter på sitt kontor och märker att hans dator bara DÖR när den försöker öppna ett "filöverföringsfönster" för var och en av alla filerna. Närmare 30.000 st för att vara exakt...

Det där fungerar inte på Msn. Därför gillar jag Skype bättre.

Han ringde förresten senare och kved över att han var tvungen att dra ut batteriet på sin bärbara dator för att få igång den igen. Den hade hängt sig fullständigt.... Oups!

Pingvinen "North" tvingas flytta

Min flickvän tipsade mig om en länk om pingvinerna "North" och "South" som efter att få byta fjädrar i lugn och ro i Sidney, Australien blev utsläppta igen. "South"-pingvinen hade så bråttom hem att han stod på näbben under sin språngmarsch ned till vattnet. "North" däremot... var inte lika pigg på att dra. Kolla bara bilden och hela artikeln med filmsnutten här (måste ses!!!). Hahaha... Han vill verkligen inte ut i vattnet!


"Helvete... det är ju kallt som fan där jag bor! Jag är politisk flykting! Ge mig asyl och fisk era djävlar!!! Sluta stressa mig! Jag går! Jag går! RASISTER! Argh, vad kallt vattnet är!!!"

Smart - En väldigt liten bil...

Vi var och hämtade vår lilla firmabil från verkstaden. Det är en Smart... sjukt liten och det är som att köra en radiobil för vuxna. När vi hämtade den så blev det en del papper som skulle sparas.

"Lägg dem i handskfacket i Smarten."
"Va?! Har den ett handskfack?!"
"Vafan, lägg den i bilen bara. Det är samma sak."

Som sagt... bilen är liiiiten :)

Entré i Malmö - nytt köpcenter [med idioter]

Folk ÖVERALLT på Värnhemstorget. De stod och köade till Entré - det nya köpcentret i Malmö. Jag fick tuta och köra på trottoaren för att komma fram till vår parkering. Den där satans invigningen.

Folk är som små lämlar när det vankas nytt. Typ... "ÅH, INVIGNING! Dit måste jag!" Sedan springer de dit tillsammans med varenda jävla kotte i stan som kommit på samma briljanta idé. För tänk!!! De kanske får tillfälle att se Carolina Gynning!!! Hahaha... Där står de sedan och trängs som kossor som långsamt föses framåt av vakter som pekar i den riktning de vill att folkmassan ska röra sig åt.

Satans människor. Fullt med översminkade mini-blondinbellor (jag tror inte jag sett en ung tjejs hy på länge... den är alltid dold bakom ett två centimeter tjockt lager med SPACKEL), unga killar med spretigt hår med kilovis med kemikalier i och med obehagliga inslag av åttiotalet i sin klädsel. Gamla tanter som yrar omkring - oftast mitt framför mig - bara för att plötsligt stanna och peka på något... varpå jag nästan går på skrället. Rör dig för helvete!
Gamla gubbar knarrar omkring med hår i öronen och ser mest förvirrade ut.
Det är en blandning av alla möjliga människor som uppenbarligen är glada över att få vara där och trängas... tänk bara att få peka på saker och utbrista: "Men OJ!" och "Waow!" m.m.

Jobbar inte folk?! Är det så illa med arbetslösheten? Eller - hemska tanke - är det någon som tagit ledigt från jobbet för att gå omkring där?!


Fler idioter fast på ett annat plan i köpcentret.

Representanter för de olika butikerna delade ut flyers. Bara det!!! Vem tar emot en flyer?! När någon ger dig en flyer är det som om de säger: "Här, den här får du slänga!"

Jag hatar premiärer och invigningar. Mest för att jag ogillar folk. Folk är i allmänhet idioter och på invigningar så har de en tendens att samlas allihop på ett ställe.

Och vi som bara ville ha mat...

En isbjörn, en japan och en säldräkt.

Hahaha... isbjörnar gillar sälar... även om det är en japan i säldräkt...


Lunch - ChinaboxJag och min kollega stack till Chinabox... nyöppnat snabbmatsställe över gatan där vi jobbar. Skulle vi inte gjort...  Fy fan. Frityrdeg med små, små kycklingbitar i, några knastriga vårrullar med... ja... rullar?!... Efter lite forskande hittade jag några små ensamma grönsaker i mitten. Sunkig sås, sunkigt ställe med sunkiga gäster. Usch. Ät alltså inte där.

"Nudlar, kycklinggryta och vårrullar, tack!"
"Kycklingspett?"
"Nej, kycklinggryta!!!!"

Sedan lägger hon upp friterad kyckling på min tallrik. Pajas. Allting sker under typisk kinesiskt dampstress så att man liksom inte fattar förrän man sitter ned vid bordet och stirrar på sin mat...

"Men vad fan... kycklinggryta sa jag väl?" En blick över axeln bort mot kön så upptäcker jag att jag inte pallar säga till... så jag åt frityrdegen och bestämde mig för att aldrig mer äta där.

Givetvis var det fel på min kollegas beställning med.

Pingviner som flyger...

Jag tror det är lag på att man måste tycka om BBC... den här är sjukt bra. :)
Jag tillägnar den här filmen min mysiga flickvän som jag vet äääälskar pingviner! Det hade varit roligt om filmen var på riktigt - tänk er bara en schysst pingvin som landar i din trädgård. Jag hade döpt min pingvin till Lemmart och gett honom massor med fisk. Kanske en och annan öl. Och plåtat honom i en mankini, lagt ut på Youtube och fått miljoner med views...

Förbered er på att bli SPAMMADE med denna den 1 april :P


Killar på toaletten på krogen (FILM)

Vi killar vet ju precis vad tjejerna gör på toaletten. Går in två åt gången... den ena sminkar sig, den andra tjejen bajsar. Sedan byter de och när de kommer ut har de "bara pratat lite"... det är därför det tog sån tid... men vad gör vi killar? Tja, vi slappar, röker, dricker lite öl och hjälper varandra :) Se här på filmen... så fattar ni :)


Att kivas med ny personal på Burger King...

Var inne på Burger King i Malmö idag. Fick bli hamburgare i dag eftersom det där med att beställa mat till kontoret sket sig. Väl inne så upptäcker jag att de har fått ny personal. En ung tjej står och ler vid kassan. Roligt! Jag beställer:

"Hej! Tre hamburgare, hot cheese dippa och en vatten... stor... inga bubblor... vanligt vatten."
"Ok...." Hon börjar knappa med kassan. Efter en stunds pillande: "vad var det mer? Tre hamburgare och....?"
"En hot cheese."
"Dippan?" Frågar hon.
"Nej, läsken."
"Erhm... va?" Nu tittar hon mot sin "mentor" eller vad de nu heter. Han är upptagen med annat.
"Och vanligt vatten."
"Alltså... jag fattade inte det där med hot cheese?"
"Dippan?" Frågar jag.
"Ja."
"Jag vill ha läsken. Inte dippan."
"???" Nu kommer hennes "lärare" tillbaks. Jag känner ju honom... beställer mat där rätt ofta.
"Vad är det?" Frågar han henne.
"Han vill ha en hot cheese läsk? Asså... jag fattar inte vad han menar."
Han tittar på mig och ler. Jag tittar på honom och ler.
"Han jävlas alltid. Ge honom dippan och vattnet." Säger han.
"Meeeeeen... jag fattade ingenting alltså!!!" Säger hon och skrattar. Pillar lite med kassan och frågar:
"Äter du här?"
"Nej, därborta vid stolarna om det är ok." Säger jag och pekar.
"Sluta nu håll på med de nya!" Halvskriker "läraren" skrattandes över axeln till mig.
"Förlåt mig. Välkommen hit!"
"Är du stammis?" Frågar hon och ser lättad ut efter att ha fått ordning på allting igen.
"Nej, jag bor här på kvällarna." Jag pekar mot kontorsdörren. "Därinne."
"Skojar du?!" Får hon fram.
"LÄGG AV NU (MITT NAMN)!" Säger "läraren" och kan knappt sluta skratta.

Förresten har jag haft en grym otur idag och läst några knepiga bloggar. Religösa idioter som försökt förklara bort evolutionen, en blogg som yrade något om en kines och en hjärntransplantation och så där har det fortsatt. Det ledde till att jag satte mig och ritade lite. En "du är för dum att blogga"-bild. Håll till godo :)


Påpeka INTE det uppenbara, tack

Man går där och tar det lite lugnt på lunchen. På väg att dricka en god latte någonstans och solen skiner. Eftersom Malmö stad har fått "bygga-om-staden-damp" så ligger det en massa bråte vid Värnhemstorget. Jag råkar gå på en illa satt gatsten och snubblar till, jag greppar tag i en lyktstolpe med båda armarna i en slags omfamning och räddar min kropp från ett oförberett möte med marken.
"Höhö, snubblade du?" Utbrister en av de jag är ute med på lunchen.

Vad i... Vilken jävla kommentar.... Att jag på något sätt behövde hjälp med att komma på vad fan som precis hände? Såg mitt "nästan"-fall ut som något annat och han var tvungen och fråga? Jag svarade lite surt:
"Nejdå, jag gör alltid så var tionde meter och är dessutom kåt på lyktstolpar... Häng med nu för fan."

En annan klassisk kommentar är om du tappar något på marken... då kommer frågan:
"Tappade du den?"
"Nej... den ska ligga där... sedan ändrade jag mig och plockade upp den."

Det är måndag. Jag är lite känslig på måndagar...

Konsten att snooza... vi tar morgontrött till en ny nivå

Haha... det är ingen konst! Vem fan uppfann "snooz"-knappen?!?! Det är helt omöjligt att gå upp. Så här lät dialogen mellan mig, min kropp och min hjärna i morse...

Jag: Upp!
Hjärnan: Far åt helvete!
Jag: UUUUUPP!
Hjärnan: Nej!
Kroppen: Öh... vem är det som skriker?
Jag: Jag! Jag MÅSTE UPP! Jobbet!
Hjärnan: Va? Schhhh... zzzzz...
Kroppen: Zzzzzzz...
Jag: Äsch... skit ned er. Jag måste till JOBB!
Hjärnan: ...   ....   ....
Kroppen: Ska bara sova en minut till... en... minu.... Zzzzzz...
Jag: EN MINUT TILL BARA!!! Sedan MÅSTE vi dra!

Sedan drömmer jag en stund att jag är på på semester. Vaknar sedan till med ett ryck och stressar iväg till jobbet. MED min kropp som faktiskt höll sitt löfte om en minuts sömn till. Väl inne på kontoret känns det som jag glömt något...

Hemma i sängen:
Hjärnan: Hallå?! Var är ni? Fan... inte nu igen...

:)

Få en bild att se ut som ett modellbygge (Tilt Shift)

Snubblade över en rätt cool teknik i Photoshop idag. Väldigt enkel. Applicera "Lens Blur" utmed en given linje och stärk upp färgerna lite och - hepp! - så ser det ut som ett litet modellbygge :)


Före - en bild, lite ovanifrån för bästa effekt. Lättast att börja med dessutom.


Efter - "Lens Blur" och förstärkning av färgerna så ser det ut som en lite modellvärld.

Det roliga är att man kan ta en bild från sin vardagsrum, trädgård... ja, lite vad som helst och få fram effekter som gör att det känns som man tittar in i ett litet tittskåp. Lek runt lite vet jag :)

Xbox360 - ljud men ingen bild... [lösning]

Helt skadat... här skulle jag spela lite Xbox360 lite på kvällen istället för att utsätta min hjärna för tv:n. Sätter igång den och så fungerar den inte... fan... grafiken såg helt skum ut och sedan bara blev det mörkt. Retfullt nog hörde jag ljuden från spelet... Så med andra ord... jag hör ljuden men det är mörkt i rutan... vafaaaaaan...

Jag kastar mig över sladdarna, kollar så att allt sitter i... startar om skiten... inget hjälper. Kolsvart i rutan.

Jag ger upp. Ger mig ut på nätet och kollar vad en ny kostar. Inte så farligt ser jag. Kanske jag kan tjata mig till en reparation dessutom. Jag ger upp... jävla elektronikhelvete... arg som ett bi... tills jag snubblar över en intressant sida på nätet med ett inlägg på vars rubrik jag direkt lägger märke till:

"Fuck it... just cook it."


Läser igenom artikeln. Låt bara strömsladden vara i, täpp till alla små hål (jag gjorde det med handdukar) som fläktarna drar in luft igenom, låt den stå och bli varm som fan. När ringarna tänds och börjar blinka rött - stäng av skiten. Vänta fem minuter eller så och starta om. Har redan ställt in mig på att skaffa en ny, så jag har inget att förlora. Jag testar.

Den blir varm och det luktar konstigt.
Fläktarna i maskinen låter ljudligt för att sedan bara stängas av.
Ringarna börjar blinka röda.
Jag stänger av, tar bort handdukarna och sätter mig med en kopp kaffe och tittar på maskinen... det knäpper från den när den svalnar. Jag låter det gå fem minuter extra.

Sätter på den. Ta mig fan om det inte fungerade! Ljud och bild i full HD igen! Hahaha... läcker lösning.... inte så konstigt att det inte går att hitta den på Microsofts felsökningssida. Men jag skiter i vilket... jag slipper lämna in maskinen och kan spela lite till. :P


RROD - Red Ring Of Death

Gamla människor som roar sigHahahaaaaaa... I like!

Let´s dance... Elisabet Höglund?!

Har råkat kolla lite på det där programmet. Tills jag fick syn på skräcködlan Elisabet Höglund... som bloggar.
Vad i... är hon kvar?!? Jag menar inte i programmet... jag menar i media överhuvudtaget!!!

Hon gick förra året lös på oss med dialekter som inte pratar rikssvenska med "rullande r". Vi fick höra att vi hade talfel och att alla reportrar i media som hade avvikande dialekter skulle ha talpedagoger.

Helt enkelt mycket gnäll från den där människan. Konstigt gnäll dessutom... så jag tänkte komma med några tips på RIKTIGA saker hon skulle kunna gnälla på. De är:
  • Sitt hår. Hade jag varit henne hade jag förbannat gud och världen för det där håret. Ser ut som om hon klippt sig med en apterad granat.... *BOM!* Sådär, klar att gå till jobbet!
  • Sin egen dialekt. Låter helt enkelt som en förvuxen, gnällig bebis när hon pratar... detta till den grad att jag inte ens kan läsa en text som hon skrivit utan att jag hör den där förbannade rösten. En röst som tillhör en person jag instinktivt blir förbannad på.
  • Sina tänder. De liknar en näbb på en slags konstig fågel som hugger efter kadaver i en öken någonstans.
Om att få bli av med jobbet på SVT så kläckte hon ur sig:

"- Jag har sökt flera interna jobb som programledare utan att få dem. Och vill de inte ha mig kan jag lika väl lägga ner, säger hon till Aftonbladet. – De borde ha tagit bättre hand om mig.

Min önskan har varit att få ett eget program, och det tycker jag inte är ett speciellt stort krav, säger hon.

Nu ska Elisabet Höglund arbeta som frilansjournalist och inte söka några jobb. Arbetsgivarna får höra av sig till henne istället, säger hon."

Att FÅ ett eget program? Bara sådär? Vad jag vill titta på då? Räknas inte det? Tänk er bara att vara tvungen att sätta på tv:n och se ELISABET HÖGLUND!!! Vilket trauma... precis när man tror att hon är borta dyker hon upp igen. Och raden om att inte söka några jobb... jisses... ni fattar vad jag menar. Hon lever i "lala-land" där man kan äta de rosa molnen som smakar som spunnet socker. Nu måste vi väl ändå höja standarden på "kändisar" som får vara med i programmen i tv? Linda Rosing... Elisabet Höglund... Carl Jan... Blondinbella?!?!? Mitt land är ockuperat av idioter.

Vill jag se Elisabet Höglund går jag på museum... jag förväntar mig en staty av henne bredvid de andra dinosaurierna.

Oj, vad besökare!

Vafaaaaan... vem händer? Och klockan är bara 10.49?Skitsamma... roligt är det! Tack för att ni läser... känns ruskigt roligt.

Apa lär sig åka Segway

Hahahahahaha.... Japanerna är inte kloka men här fick de till det. MÅSTE ses!


Middagsbjudning och vegetarianer

Satt här och funderade på en grej. VARJE gång jag har blivit bjuden på middag hos människor som är vegetarianer så har jag fått stoppa i mig en jävla massa grönsaker. Veggobullar, bönbiffar, grytor... ja, alltså... listan kan göras lång. Jag kan tycka att en viss mängd grönt är gott men utan en köttbit så blir resultatet bara ett slags... "Jaha... nu då?" efter maten. Magen är besviken och ledsen efteråt. Pezster blir kraftlös.

Jag har själv haft middag när en vegetarian plötsligt annonserar sin närvaro. Det visste jag väl, får jag höra och får en blick som är lite sårad. Nej, det vet jag fan inte... har väl bättre saker för mig än att kolla vad mina vänner stoppar i munnen. Iallafall... Då måste jag slänga ihop något grönfoder till vederbörande. Nu blev det en rätt god pasta jag lyckades "nödlösa" situationen med. Kvällen fortlöpte trevligt.

Nu... typ några ÅR efteråt slog det mig plötsligt. Hur många gånger har jag fått KÖTT hos en vegetarian på middag? Just det... ALDRIG! Inte en enda gång har det levererats en liten fin köttbit mitt i den grönskande skogen på min tallrik. SÅ sjukt orättvist :)

Någon sa att det var väldigt äckligt för en vegetarian att ens hålla i kött. Men vad fan! Jag har morotsfobi! Lik förbannat står jag där och hackar upp de små asen till mina gästers sallad.

Nej... nu är Pezster upprörd. Från och med nu tänker jag kräva en biff vid sådana middagar annars tänker jag inte dyka upp. :) Alternativt att jag tar med mig ett litet rådjur som jag skjuter på plats och sedan tillagar själv i deras kök. Blodet kommer stänka på väggarna och jag ska besudla samtliga kastruller med min matlagning.

Framförallt ska jag nästa gång mitt hem blir infiltrerat av en vegetarian, bjuda på blodiga biffar i mängder. Kan de inte äta min mat kan de dricka vin på fastande mage istället. Med lite flyt domnar de bort snabbt när alkoholen kickar in.

Så... då var det ute... puuuh... nu känns det mycket bättre ;)

Parkour - 1930

Människor har ju gillat att klättra sedan början (vi snubblade ju ned från träden som apor). Skulle inte förvåna mig att vi  - om vi letade hårt nog - skulle hitta hieroglyfer på galna egyptier som klättrar runt på sfinxen och pyramiderna.


Dagens outfit... wtf?!

Dagens outfit brukar rubriken vara på dessa bloggar.
Följt av en massa meningslösa bilder på kläder.
Några fler bilder på kläder som jag förstår bloggaren i sig INTE har i sin garderob men med kommentarerna - "guuuuuuud, vad jag vill haaaaaa!" osv bredvid. Avslutningsvis några bilder på en latté under den där evinnerliga fikan, en väninna som putar med läpparna in i kameran och ALLTID en bild på mathelvetet på tallriken(?) av någon anledning.
Ibland, men inte alltid, är det även en liten äcklig knähund med utstående ögon med på en bild, gärna påklädd något förnedrade märkesplagg. Det där har jag försökt förstå mig på under kvällen.

Sitter tjejer och läser det där?!!?... och tycker det är roligt?! Plötsligt känns det här med att förstå kvinnor (kvinnliga-dagens-outfit-bloggare iallafall) väldigt avlägset. Läser killar det?! Vad är det roliga? Berätta för mig. Jag känner att jag behöver veta.

Dagens outfit för en man är mer:
Pallar jag fotografera skiten? Nej. Alltså... Dagens outfit: Kläder.
Och inga som helst bilder från ett fik, på maten, på kaffet eller på en polare som sitter och babblar. Kommer det sedan en knähund, så funderar vi killar på hur vi ska kunna sparka till den pittögda lilla krabaten och komma undan med det.

"Är det ledigt här?"
"Ja... är det där din hund?"
"Voff!"
*spark*
"Yyyyyyl!"
"Oj... sorry. Fotbollsreflex."
Vännerna: "Rakt in i baren!!! MÅÅÅÅÅÅL!"
*kameraklick*

DET hade varit ett blogginlägg det!

Livet är ett spel [flash video] ... typ

Följande lilla alster lämnade min hjärna idag. Klicka igång den nedan.


Kangaroooooo - Jag kan inte sluta skratta...

"Den är så brutalt rolig. En snubbe (Remi Gaillard) klär ut sig till känguru och beter sig som ett as... med musiken de valt till... jag vet inte... kan inte sluta skratta. Höjdpunkten är matbrickan och golfaren. Skadeglädje och samtidigt lite förstummad över hur något så dåligt kan vara så roligt.Hahaha... puh... skrattkramp... puh... andas...

För er som gillar musiken i den är det alltså ska-punk och den heter "Kangourou Nomade" av N&SK. Albumet heter "Le Cirque du Millenium".

Djur som är bättre än dig...Hahaha... så bra. Rätt gammal... men bra saker kan man se flera gånger...

Tjockskatt :D

Tänk er följande scenario:
En vääääldigt full kvinna raglar fram till baren med händerna famlande efter någonstans att hålla. Lyckas sätta sig - om än något vingligt - på barstolen. Försöker vilt viftande få tag på bartenders uppmärksamhet. Det lyckas till slut och hon säger:
"En schhtooooooor stark. Det är minschann vad *hick* jag schhhhka ha och schläng in några shotsssss med".
Bartendern tittar på henne och säger:
"Nejhej du, det går nog inte. Jag kan tyvärr inte servera dig mer sprit. Du är alldeles för full för att dricka mer. Det är för ditt eget bästa."

Tänk er sedan detta scenariot:
En vääääldigt tjock kvinna vaggar in på McDonalds med händerna längtandes efter disken att luta sig mot. Väl framme står hon - något böljande - framme vid kassan och ser glatt på tjejen bakom disken. Hon säger:
"En Big Mac & Co, plusmeny, en jordgubbsshake, en chokladmunk, en bit äpplepaj och en glass."
McDonaldskassörskan (inte vet väl jag vad de kallas) tittar på henne och säger:
"Nejhej du, det går nog inte. Jag kan tyvärr inte servera dig mer mat. Du är alldeles för tjock för att äta här. Det är för ditt eget bästa."

Det ligger faktiskt något i tanken. "För ditt eget bästa" är parollen. Vi tar det ett steg till...

Varför ska tjocka människor tvunget stå där och ösa in mat i munnen och babbla om hur svårt det är. Att det finns matberoende. Att det inte är deras fel och att deras kroppar "bara är sådana"... pffft.... skitsnack. Det finns en annan grupp som är beroende som får betala mycket för sin last... nämligen rökarna.

Rökare och snusare beskattas ruskigt mycket pga av deras ohälsosamma livsval. Det tycker jag faktiskt är rätt (jag snusar själv... har rökt). Det kostar en del med alla följdsjukdomar av rökningen... vilket leder mig in på fetma. Jag vill alltså ha en fetmaskatt - är du tjock så får du fan äta ordentligt ELLER betala dyrt för din ohälsosamma snabbmat! Fetma kostar lätt vården mer än vad rökning gör varje varje år. Speciellt eftersom tjockisarna hela tiden ökar i antal! Jag kräver lika villkor! Jag kräver dem NU innan jag mosas till döds på flyget eftersom jag fått mittsätet och en tjockis på vardera sida... ARGH!

För sakens skull (ni som hängt med min blogg ett tag vet redan detta)... jag menar alltså de där MEGAtjockisarna. Inte lite mulligt (kan vara vackert) utan de där proffstjocka människorna som fullständigt skiter i vilket. Ni vet... de där som om du puffar till dem så står de och wobblar i en vecka efteråt.

Hahahahaha... Tack till Mliisan för hela idén. Jag kan inte ta cred för den. Jag bara gillade tankesättet. KUDOS till dig!!!

Hajen som ville äta upp oss. [bild]

För två somrar sedan åkte jag med sonen, mamma och pappa till ett ställe i Tyskland. Kommer inte ihåg namnet på stället tyvärr. De hade STORA hajar i jättetankar så man kunde gå och blänga på dem. Stort och mörkt med gigantiska glasväggar och på andra sidan simmade 5-6 meters hajar förbi. Att se en levande STOR haj simma majestätiskt förbi en är en grym upplevelse.

Jag och sonen stod och tittade in genom glaset på en av de största hajarna. Den simmade långsamt mot oss, jag hade mobilen redo att ta en bild på den när den var precis utanför glaset där vi stod. *klick*


För att ge er en bild av hur STOR hajen var så är alltså "nosen" på hajjen lika stor som mitt huvud.

Jag lovar... en två sekunder efter jag tagit bilden så tittade hajen rakt på grabben. Min son tog ett steg tillbaks... vände sig och tittade på mig med skräck i blicken. Jag, som såg både hajens blick och sonens reaktion, förstod honom. Obehagligt. Den där hajen hade en enorm närvaro i sina ögon. Ni vet det där man säger om hajögon... att de är döda? Det stämmer. Grymma ögon. Trots rationellt tänkande att det skiljde glas mellan oss så kändes det ändå att det var dags att röra sig liiiiite bort från glaset. Vi drog direkt vidare till nästa tank med snällare fiskar :)

Min son tittade över axeln på den stora hajen och undrade nervöst:
"Pappa... det där glaset. Det håller va?"
"Jag hoppas det."

"Her Morning Elegance" - Oren Lavie (Stop motion video)

Perfekt att kolla på så här på morgonen. En snubbe gör en låt... sedan tänker någon till och så spottar de ut sig en video som faktiskt är helt grym. Bara kreativiteten gör mig glad. Vilken tid det måste ha tagit att göra den! Låten då? Tja... den växer på en...She pours a daydream in a cup
A spoon of sugar sweetens up


Suck...

Papegoja kan grymma tricks :)

Jag gillar den här papegojan. Om den här papagojan ställde upp i ett val så skulle jag rösta på den. Så mycket gillar jag den här papegojan. Papegojor som kan tricks ROCKAR. Speciellt när de spelar golf och basket som den här.

Och så låter ordet "Papegoja" roligt. Vi gillar ordet "Papegoja".För en sekund kände jag nästan att jag ville ha en papegoja. Fast jag gillar min katt.... min katt är lite av en mes och jag tror hon hade fått stryk av en papegoja. Så på grund av att jag inte vill skada hennes självkänsla så ska jag inte skaffa en... men jag kan titta på detta klippet lite då och då för att påminna mig om att papegojor är rätt tuffa.

Den där Rosing gick inte hem...

Idag avslutade jag en grymt skönt söndag med att titta på det där programmet där de ska para ihop Rosing med en snubbe. OJOJOJOJOOOOOJ!!!!  Vilka idioter som är med där.

Jag hoppas bara att alla som tittar förstår att programmet är ett stort skämt. Det är det senaste påhittet att klämma ut lite extra pengar ur lilla vilsna Rosing. Självklart är inte urvalet av killarna seriöst gjort. Det ser till och med en full dvärgindier med mockasinapor i brallorna. Killarna är utvalda för att göra bra tv helt enkelt. De är alldeles för extrema i sina olikheter för att de skulle vara utvalda för något annat.

Det MÅSTE vara så... annars är de som valt ut killarna ointelligenta på riktigt. Vi snackar korkade på ruskigt professionell nivå nu alltså.

Skönt dock att programmet floppar. Det tyder på att vi genomskådar försöket att krama ut tittarsiffror av oss. Hahaha... oups... det fanns alltså för många tänkande människor därute :)

Kanal 5 - Svenska Folket: 0-1

Lost Generation - kolla HELA annars missar ni det. :)

Tänkvärt och imponerande i all sin enkelhet!Rätt coolt eller hur! Me like. :)

Happy friday!

Slicklapp?!?!

Satte mitt kaffe i halsen när jag såg ordet. Vet ni vad det är? Nej.. just det. Då betraktar jag er som normala. Jag måste erkänna att jag är för alla medel och produkter som finns för att förhindra att könssjukdomar sprids... men vad fan...

"Vänta här... jag ska bara hämta en slicklapp..."

*PANG!*

Hörde ni? Det var lusten som stack iväg genom dörren så fort att luften imploderade i en ljudbang.

 SLICKLAPP?!?! Någon har alltså suttit runt ett bord på ett företag och spånat idéer och det var det bästa de kunde komma på? Rätt skrämmande.

Dagens läxa? Jo... Det FINNS något som heter "för mycket information". Tips på hur jag snabbt och effektivt ska fördriva denna kunskap från min hjärna mottages tacksamt.

Semestersvenskar - "Vad är ett dubbelrum?"Via en gammal klasskamrat på Facebook fick jag ta del av den här lilla filmsnutten. Kolla igenom det och tänk efter. Hur stor är chansen att detta paret NÅGONSIN har bott på hotell. Jag blir så trött.  Jag hade alltså INTE kunnat jobba som reseledare. Jag hade ofrivilligt utbrustit:

"Men idioooooooot! Hela världen vet vad ett "dubbelrum" är... verkligen! ALLA utom ni!!! Ni är sist på hela planeten om att förstå vad begreppet "dubbelrum" innebär. UUUUUT! Ni får inte bo här längre. Ni är för dumma för att ha semester! Åk hem och jobba med er!!!"

Puh...

 


Följ min blogg med bloglovin

Sovande hund får en fetflipp och springer in i väggen

Hahahaha.... stackars hund. Skulle vara intressant och veta vad han drömde om?Jag gillar direkt efteråt... man kan nästan se hundens tankar... "Vad fan hände precis? Såg någon mig?"

Spotify Invites - kom och hämta!Spotify - vad tycker du?

Har prövat nu ett tag men tydligen är det så att just MIN musiksmak inte är med i någon större utsträckning. Vilket är lite tråkigt för idén är ju grymt bra. Reklamen är reltivt irriterande med. Fixar de in mer musik så kan jag tänka mig att börja betala en hundring i månaden... dock är det långt kvar vad gäller innehåll för mig. Ska dock använda Spotify lite då och då för att se om det blir bättre.

Däremot tycker jag att ni ska prova det själva. Hämta en invite här. :) Svårt att få tag på... pffffft!
[UPPDATERAT: Ni kan även hitta invites här - eller här - eller här!   :) ]


Den där bloggen är så... fel?

Av någon anledning kom jag in på den här bloggen. (och nej, jag kan inte berätta varför... det har jag förträngt). Den handlar om en katt. Nej, förresten... alltså det är en kvinna som skriver blogg om sin katt... SOM sin katt. Just nu inne på kapitel 418. Hon verkar skriva nästan varje dag.

Det vet ju ni som läser här att jag inte uppskattar folk i allmänhet som bloggar om djur. Varför bry sig typ. Jo, jag vet.. men häng kvar bara. Jag har en ny poäng... här måste man gå på djupet, ni vet ;)

Läs kommentarerna på den där kattblogggen. ANDRA människor kommenterar till katten... och andra ufon som bloggar om katter går in och kommenterar i SINA katters namn. Sjukdomen sprider sig...

En kommentar löd: "Väl jamat! Att köra runt i sina stinkade brumbrummisar och riskera livet på områdets skyddskatt, då borde det mjaousan i mig bli en ordentlig ersättning. Två-tre fiskar är ett MINIMUM. Därmed basta! Framkallande för fara för katt. *mutter*"

Är det bara jag... eller... är det harmlöst... men ändå...

...är inte det där väldigt sjukt?

Pontén, Danowsky vs. Wallis i rättegången mot Piratebay (ljud)Snacka om att en hel bransch totalt havererat. De borde ju med sina resurser ha råd med en PR-byrå som hade kunnat berätta för dem hur de INTE ska göra i rätten. Deras aggressiva ton har ökat stödet för TPB massivt hos väldigt många och ingår det i deras strategi hade jag väldigt snabbt sparkat mina strateger pga inkompetens.

Lyssna efter Danowsky 11.55 in i klippet. Han säger: "Jag är inte ett dugg bekymrad. Det är du som borde vara det." - till ett VITTNE?
Där bryter rätten förhöret eftersom idiotfaktorn blev för stor.

6 månader...

Jag har varit en trasig människa när det kommer till förhållanden. Det gick så långt att jag på allvar började förlika mig med tanken att vara singel resten av livet. När jag såg andra par, gå tätt och mysigt ihop undrade jag verkligen vad det var som gjorde att de kunde göra så. Kanske är jag trasig, tänkte jag. Kanske det inte är för mig.

Sedan kom hon en dag.

Jag föll pladask för henne. Hon rev alla mina barriärer och jag varken kunde eller ville stå emot.
Jag sa de där "förbjudna orden" efter några veckor bara - överraskade mig själv. När orden lämnade min mun och jag såg i hennes ögon, visste jag plötsligt - där i min hall - vad de betyder. Jag upptäckte för första gången i mitt liv hur det SKA kännas när man säger:"Jag älskar dig!" till en kvinna.

Efter sex månader som flugit fram har jag blivit ännu mer förälskad i henne. När jag ser henne - varje gång - så suger det till i bröstet på mig. Hon är så otroligt vacker - hon är min Arwen, min prinsessa från sagoböckerna och när hon tittar på mig så kan jag se hur mycket hon älskar mig tillbaks. Kan ni tänka er det? Det syns i hennes ögon och när hon tittar på mig på det sättet så behöver jag inget annat. Där... i den blicken... där är jag hemma, trygg och lycklig.

Jag älskar henne. Det är omöjligt för mig att inte göra det. För hon är HON.

Jenny... tack för sex underbara månader! Jag ser fram emot många, många fler! Just nu längtar jag efter dig så mycket att det gör ont i mig... fast... jag vet ju ett sätt att titta på dig redan nu ikväll ;)

CD-skivor?!

Jag undrar... vem använder cd-skivor egentligen? Det är mycket gnäll just nu om skivbolagen och deras minskade försäljning pga stora dumma Piratebay. Det är ju så sjukt korkat.

Svara mig nu... vem fan använder cd-skivor?!?! Jag bränner min egenhändigt stulna musik på någon cd-skiva någon gång då och då eftersom jag vägrar lägga pengar på en nyare bilstereo som man kan köra minneskort & usb på.
När jag flyttade tog jag alla mina skivor, gick till en affär i Malmö och bad dem lägga ett bud på rubbet.
"Tre", sa den tjocka mannen över disken när han tittat igenom skivorna. Jag trodde han menade 300 spänn för min flyttkartong med plastskivor i... men jag gick därifrån med 3.000. :) Skrockande strosade jag ut... räknades pengar och kunde inte fatta att någon idiot ville ge mig så mycket pengar för det där skräpet.

FINNS det människor som envisas med en hylla med för sin musik och tar skivorna en och en och byter och har sig? Självklart idag... men kommer de att finnas i framtiden? CD-skivan kommer att bli som när man kommer hem till någon idag, som drar fram vinylskivorna med glasartad fan-vad-jag-är-pretto-kåtblick och som bedyrar att nu minsann ska man få höra en skiva som den är menad att lyssnas på. Sedan raspar skiten igång och de sitter och myser åt raspet. Alla nickar gillande runt bordet och skålar åt svunna tider och bannar tekniken. Då och då snor någon åt sig en skiva och sticker näsan i fodralet och drar in ett djupt andetag och suckar. Stenålder...

Med andra ord - skivförsäljningen går alltså ned för att det är en föråldrad produkt. Det är smidigare att ha musiken på hårddisk. Tror de att vi ska orka att köpa en skiva och rippa den själva? Korkat. Och tittar man efter ökar den DIGITALA försäljningen stadigt för varje år.

CD-SKIVAN ÄR DÖD...
vi kan väl begrava liket innan det börjar lukta?

RSS 2.0