Hit med en tidsmaskin! - Pezster



Idag träffade jag min flickvän på lunchen. Eftersom det ser lite mesigt ut med öppen jacka (jag lever i protest - vägrar acceptera klimatet!) så kan jag inte stänga den. Så där går jag som en idiot med Parkinssons och fryser och skakar.

Jag behöver en tidsmaskin har jag nu kommit på efter att kroppen blivit varm igen. Så om du känner någon som har en så se till att denna någon kontaktar mig.

Jag har alltså inte gjort något dumt... neeeejdå, det är mina förfäder som klantade sig. Ordentligt.
Jag skulle behöva åka tillbaks i tiden några hundra år, leta reda på mina förfäder på sin vandring norrut.
Materialisera mig framför dem, ge dem en liten smäll med öppen hand på deras bakhuvuden *FMACK!* ("Benny Hill"-varianten) och peka söderut. Verkligen få dem att förstå att om de fortsätter norrut så kommer det en dag födas en kille som fryser så mycket att han fixar en tidsmaskin och åker genom dimensionerna för att ge dem en smäll. Om och om igen. Var tioende meter ska jag dyka upp. *FMACK*

"Höhö... kolla, därborta är det mycket snö... DÄR ska vi bo." ... Idioter.

Var fanken är "global warming" när man behöver den som mest?


Kommentarer
Postat av: Maria

Hmm... ett alternativ är ju att packa ihop ditt och dina näras pick och pack och flytta söder ut vettu! Kanske liiiite enklare!



Men för all del, hittar du den där tidmaskinen så kan du väl ge mig en stund med den? Jag har lite grejer jag skulle kunna fixa till! :-P

2008-12-11 @ 19:29:30
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Pezster

Maria:

Hmmm... kanske du har rätt i... men jag vill ha barndomen i solen. Jag vill vara så främmande inför snö att jag inte vetat vad det vita var för något när det faller ner från himlen.

2008-12-11 @ 19:39:51
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Maria

Äsch då... skärpning nu! Då skulle du ju inte ha en aning om hur mycket du skulle uppskatta värmen, sommaren, ljuset och allt det underbara!

2008-12-11 @ 20:44:33
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Pezster

Maria:

Jag är en gnällig typ... jaja... jag vet. Men jag hade uppskattat den underbara värmen ännu mer om jag haft den hela tiden. Eller??!? Fanken. Kanske du har rätt. Dags att kolla om människor kan gå i ide...

2008-12-12 @ 00:36:14
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Maria

Klart jag har rätt! Jag har ALDRIG fel förstår du! S Hmm ide... ja det låter lite skönt iofs... fast tänk vad mkt du skulle missa då!

2008-12-13 @ 10:02:03
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Lisa*

Haha... stackars dig. Felvänd.

2008-12-14 @ 20:26:37
URL: http://blogg.aftonbladet.se/25989

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0