Teckningsbomb!

Snubblade över den här artikeln. Tydligen har en snäll lärarinna haft en liten nalle med sig till barnen. Som de ska ta med hem och skriva dagbok till... barnen fick själva döpa den och de gjorde den... till Muhammed. Ajaj... illa tydligen. För då blev de dumma muslimerna (skriver de dumma för det finns snälla med) jättearga! Oj vad arga de blev! Nu riskerar hon spöstraff (40 rapp för den som är intresserad), fängelse eller böter...

Är det bara jag som är trött på deras jävla sätt (än en gång... de fanatiska muslimerna)?!?! Fan... blir helt jävla arg på dem. Så känsliga de är... påminner om ilskna rödmyror som attackerar allting.

Nej... nu ska jag fan gå och köpa en stort jävla flygplan... sedan ska jag låta alla Sveriges barn rita bilder på min polare som heter Muhammed och skriva hans namn under teckningen. När planen är helt fullt ska jag flyga och ösa ned alla teckningarna mitt i Mecka. Om någon blir arg... kan jag hänvisa till min lilla Youtubefilm om projektet "Måla av min vän Muhammed".

Påstår de då att bilderna föreställer Muhammed och han inte får avbildas, så påstår de att min vän är gud och det måste väl ändå vara helt jävla katastroffel i deras ögon... och då kan de stena sig själva bäst de vill. Eller piska sig... eller vad de nu håller på med när de är arga. Problemet löst.

Fan... skitreligioner. Allting med gud suger benhårt. Förbjud skiten.

Uppdaterat!
Hon dömdes dessutom! Ojojoj... jisses ;) Känner många muslimer (de är inte fanatiska hela bunten, ni vet ;)) och de bara skakar på huvudet åt detta. Störtlöjligt. Nej, det får räcka nu tycker jag. 15 dagars fängelse... att någon ens pallar åka dit. Beundransvärt eller dumt? Tja... jag är lite kluven.

Vidriga människor helt enkelt...

Ibland undrar man över vissa människor. Som den här historien med plastikkirurgen i Malmö. Carl C. Jisses. Inte nog med att han panikartat försöker komma ifrån det han gjort - alltså våldtagit en kvinna under narkos - han försöker dessutom hyra in folk för att rentå sig själv. Vilket as!

Nej du Carl... ta du din fängelsevistelse. Kanske får du en trevlig pojkvän i fängelset som kan ge dig lite insikt i vad det är du gjort. Sedan kan du själv se ifall du tycker att det känns bra efteråt. Du är en skamfläck för mänskligheten helt enkelt och jag hoppas att din karma slår tillbaks till dig tusenfalt. Jag håller tummarna för att resten av ditt liv går käpprätt åt helvete. Det finns nog många därute som kommer att ge dig en liten skjuts på vägen dessutom.

Och de där idioterna som körde över några vid Stureplan... "Killarna har börjat inse vad de gjort och mår dåligt..." Erhm... hur mycket skiter inte jag i det. De körde över och DÖDADE två personer?!?! De kan må hur jävla dåligt de vill. Hade jag bestämt hade jag kört över dem tillbaks. Och backat över dem... och kört över dem... och backat... och...

Vad är det för människor därute?!?! Jisses...

Mönster?

Det var ju konstigt hur svårt det har blivit för folk att hålla sig kvar balkongen. Eller svårt att hålla sig från att KNUFFA ned någon från en balkong. Kanske är det en bakterie i luften?

Är det bara jag eller är det inte väldigt mycket balkongdrattande i tidningarna nuförtiden? Jag tycker vi glasar in alla balkongerna och tvingar folk att odla sin egen mat. Fler kommer bli vegetarianer dessutom för det är jobbigt med kor och sådant i vardagsrummet.

Aaahh, liiiite bakis.... sorry. Då blir det sånt här när man skriver.

Hepp.

RSS 2.0