Sexrådgivningsspalter

Det slår mig alltid i dessa spalter hur ok allting är. Hur udda idéer som helst bara klassas som ok om "båda är med på det". Läste följande fråga i en tidning för många år sedan hos en väninna:

FRÅGA: "När jag har sex så får jag inte in pungen. Vad gör jag fel?" -Orolig17-

Hahahaaaa. Sexologen (eller vad de nu kallar sig) svarade:

SVAR: "Vid normalt sex brukar man inte föra in pungen. Men får den plats så varför inte? Bara ni mår bra och trivs! Det viktigaste är ju att ni njuter av sex tillsammans - glöm inte skydda er bara!"

Men för helv...?!?! Här krävs det ju krafttag! LOL! JAG ska vara sexolog. Muhahhaa... och ge folk men för livet och visa var skåpfan ska stå.

Mitt svar hade varit:

"Vafan! Är du inte riktigt klok! Jag har aldrig hört talas om någon som vill stoppa in PUNGEN! Och sjutton år är du enligt din signatur? Varför har inte du kollat i porrtidningar som alla andra ungar?!?! Pungen... Det är lika korkat som att klaga över att inte armbågen får plats när du pillar dig i näsan. Du är helt sjuk och behöver hjälp. Håll dig undan allt vad sex heter i minst tjugo år. Skaffa en dator, ät mycket chips och isolera dig helt från omvärlden! Och skriv aldrig mer till min spalt ditt psyko!" - Dr PEZ -

Hrm... kanske det är tur jag inte har en sådan spalt. Men allvar... tjoooooooo!

SIA - Distractions - LIVE! Kolla in!

Kolla in det här klippet och njut. Hon är helt inne i musiken och levererar något helt SJUKT bra! Jag ryser! CP-skadat... man kan inte vara så bra. Eller jo... äsch. Skitsamma... KOLLA IN! Lite skadat i början (någon klantskalle som klippt)... men bara tryck på play så ordnar det till sig. Ska du se en video idag så är det denna. Tro mig."Så här ska livet vara" - citat:

Life's NOT a journey to the grave with the intention of arriving safely in a well preserved body; but rather skidding in sideways - chocolate in one hand, Chardonnay in the other - body thoroughly used up and worn out; and screaming: "WOOHOO! What a ride!!!

Jag tittar på henne och hon ler mot mig...

Jag tittar på henne och hon ler mot mig. Blinkar i slowmotion verkar det som - när vinden blåser i hennes hår och ögonblicket känns som från en film. Hon är hypnotiskt vacker. Inte bara dragen utan hennes helhet. När jag tittar på henne så virvlar tankar i huvudet... om när hon skrattade så där härligt på morgonen i badrummet, när hon kramade om mig och sa godnatt i sängen kvällen innan, hennes doft när hon går förbi mig nära i hallen på väg till jobb... hennes läppar mot mina i hissen... Tillsammans med alla dessa intryck och minnen så är hon så vacker att det nästan gör ont i bröstet på mig.

Hon är min dessutom slår det mig. Vilken tur jag har! Som har henne. Som har begreppet "oss" att tänka på när jag är på jobb. När jag ser fram emot att prata med henne när jag sitter i bilen på väg hem. Att få röra vid henne... att lyssna på henne... höra hennes skratt... att få somna med henne i mina armar.

Hon är min like... men hon utmanar mig på vissa saker, som jag utmanar henne på andra... tillsammans går vi på livets väg... Sakta men säkert, med sinnena på helspänn för att inte missa en enda sekund av vår tid tillsammans.

Och när hon kysser mig, så dunkar hjärtat hårt, hårt, hårt.
Och när hon gråter vill jag förstöra allting som gör henne ledsen.
Och när hon skrattar så är det som hennes ögon lyser ett hemligt sken som värmer mig.
Och när hon talar... så säger hon saker till mig som får mig att stänga mina ögon och le.

Frågan är bara om hon finns därute?
Om det finns en karta någonstans som någon av oss måste hitta innan vi hittar varandra.

Eller... hemska tanke. Har jag missat henne någonstans på vägen... eller ligger mötet i framtiden?

Lyckliga par som jag ser gå på stan tillsammans. Känner nästan för att fälla dem. Men det gör jag såklart inte :). Jag är istället lite avundsjuk så där i smyg.

Och jag fortsätter på min stig i livet. Som singel, med lite fester och massor av jobb i skallen. Sedan har jag min son i en vecka igen och då är allting så sjukt bra. Ska berätta för den där pojken hur glad han gör mig nästa gång jag pratar med honom. Han kan ta bort min "blues" bara genom att titta på mig. För så är det. Den här pappan har "blues" i själen idag. Det händer inte ofta... men ibland. Fan, att man ska vara så kräsen. Jag vill ha allt... fjärilar!

Men en dag kanske jag tittar in i den där kvinnans ögon. Och OJ! vad jag ska ta hand om henne.

FRA Lagen - Lite tips

OM den nu går igenom. OM det nu är så att våra politiker är helt dumma i huvudet och inte förstår att denna lag suger stenhårt så har jag lite tips.

Du lattjar till det hela genom att:

1. Skicka mail som vanligt, men bifoga tugnt krypterade dokument. T.ex några bilder. Kryptera dem med hjälp av Truecrypt eller liknande program (gärna två ggr, kryptera, zippa och kryptera igen). Om de fångar upp ditt mail kanske de undrar och måste dedikera fett med mycket datortid för att komma åt dina bilder (som givetvis kan vara bilder på dig när du räcker tungan eller något). Maila alla dina vänner!

2. Registrera ett e-post konto (Gmail, Hotmail etc)... lämna ut alla uppgifter till dina vänner. Skriv email till varandra och spara i mappen utkast. På det sättet lämnar inget mail servern och ni kan läsa och skriva vad ni vill till varandra. Då kan de se att ni loggar in men inte vad ni gör. Jobbigt för dem.

3. Skriv "roliga ord" i mailet. Googla fram farliga sprängämnen, gifter, skumma banknamn etc - hjälper även till att flagga dig om de kollar dig)) och klistra in dem längst ned i mailet som en signatur, avsluta med "Spanar ni på mig?!?". Maila alla du känner i utlandet :)

4. Efter du mailat ut så surfa runt och sök på fundamentalism och annat "samhällsfarligt" så du flaggas även där.

5. Registrera "hushmail.com" konton och maila loss till varandra. Nu är du redan spanad på så nu för de lägga tid och kraft på att prata med Hushmail.com så att de lämnar ut din info. Eller försöka dekryptera mailen. Också jobbigt.

6. Skaffa kontant kort och prata med brytning om massor med konstiga saker. "Brevduvan har landat i Saigon" etc. Återkoppla till info i mail samtidigt som din kompis flabbar i andra änden. Nu blir de yra i huvudet och undrar vem du är.

7. Under tiden bloggar du om hur mycket du ställer till med och dina senaste påhitt så att fler kan ta del av dina tips.

Med tiden är all kommunikation helt flummig, FRA har sjukt mycket att göra och du har garanterat haft roligt. Nackdelen är att det är våra skattepengar som vi bränner.

Sedan är jag lite förundrad över viljan att släppa fram lagen hos regeringen! Kanske de har planer på att stävja fildelning etc med hjälp av detta. Tänk själv... eftersom "proffsterrorister" etc nog redan vet hur man kommunicerar osynligt så kanske det är oss vanliga fildelare de är ute efter? Hjäääälp!

Tjipp!

Påverkat av:
Aftonbladet
Succe för stoppafralagen.nu
Läsare kriitiska
Meeeeen... ge upp!
FRA lagen hindrar fri forskning!!!
Ryggrad!

RSS 2.0