Låååångsaaaaamma människor... jag får spel!

Vem lägger upp varorna med streckkoden mot kassörskan? Så långsamt dessutom att kassörskan sitter och väntar otåligt på att människan ska langa upp sina varor på bandet? En och en... långsamt... och vända och vrida lite på varorna så det blir rätt. Allting i en sinneslö slowmotion.
Sedan när det är dags att betala kommer den slitna gamla börsen fram och så ska det pillas fram jämna pengar i långsam takt samtidigt som jag hör hjärndött svammel:
"Höhö.. oj, nej, inte den. Det är ju en dansk krona! Höhö... vänta... jag tror jag ser en femtioöring! Vänta... drog jag mitt bonuskort? Kan jag dra det igen? Oj... där tappade jag femtioöringen... höhö.. ojsan..." Och så tittar personen mot mig och ler.

Vad? Är det något som är roligt? Ler du åt dig själv, ditt mongo? Säger jag alltså INTE... men det var nära. Jag höll mig den här gången.

Andas Pezster! Lugn och fin. Pust. Jag har alltså officiellt ett stort problem med långsamma människor. Undrar om det finns piller mot det?

Kommentarer
Postat av: Malin

hahaha.. du låter stressad...=)

Slappna av o ta vara på den tiden du kan ta det lungt i kön i stället=)



kram på dej

2008-10-24 @ 10:22:12
URL: http://themalinas.blogg.se/
Postat av: Maria

Hahaha jaa jag har precis SAMMA problem! Här om dagen, eller närmare bestämt i måndags morse ska jag handla på Pressbyrån. Pressbyrån är ju en sådan affär som verkligen ska gå snabbt... Men icke då! Gä aldrig på den Pressbyrån som ligger i Hötorgets T-bana uppgång Olof Palmes gata! Det är EN person framför mig i kön... Hon försöker dra sitt kort TIO gånger. Till slut säger jag att ni kan ju knappa in det manuellt... NEJ sörru det gick inte! Jag byter kö till den andra och där tar det precis lika lång tid... Alltså tio minuter med en före mig i kassan, är det verkligen något man ska behöva stå ut med en måndagmorgon?! NEJ!!!



När jag väl tar mig därifrån inser jag att de tagit för mycket betalt... MEN jag orkade inte säga något för då hade jag nog VRÅLAT ur mig hela min frustration!



Slutsats, ALDRIG mer Pressbyrån på Hötorget!!!

2008-10-24 @ 20:26:27
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Pezster

Maria:

Hahaha.... perfekt. En till som jag. Vi bildar klubb!

2008-10-24 @ 20:33:55
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Maria

Hahaha Ja klubb är bra, då kan man slå ihjäl dem åt varandra... så kan de inte spåra våra alibi! Vi kan använda varandra som alibi, det blir vattentätt!

2008-10-24 @ 20:44:27
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Pezster

Perfekt! Det är glimrande! Hahahaaaa... du är rolig!

2008-10-24 @ 20:57:04
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Maria

Meeeh rolig?! Nu förstår jag inte... hmm... jag som tyckte jag kom på en alldeles lysande ide ju, rakt av glimrande! Men rolig?! ;-)

2008-10-24 @ 21:11:16
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Pezster

Rolig, japp! Idén är dock helbra, eller som du själv skriver - glimrande!!!

Nästa steg är att vi utformar organisationen :)

2008-10-25 @ 03:34:39
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men det är ju superviktigt att alltid vända koden mot kassörskan och skulle någon INTE göra det så kastar jag mig alltid över rullbandet i ett panikartat försök att ställa saker tillrätta. Någon ordning måste man väl ändå kunna kräva av mänskligheten



Neuroser..? Eehh..nu förstår jag inte??! ;)

2008-10-28 @ 19:53:49
URL: http://kajplats13.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja ja ja... en klubb bildar vi!!! Hur ska vi utforma denna tro?! Vad ska vi ha för regler?! Vi måste väl ändå ha som första regel att vi inte får hugga varandra i ryggen?! Jag tycker vi döper den till "Långsamma-människor-alibi-klubben". Eller... eeh har du något bättre förslag?

2008-10-29 @ 21:07:10
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Pezster

Inget "backstabbing" så klart. L.M.A Klubben fungerar bra. Det kör vi på. ;)

2008-10-29 @ 21:26:28
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Maria

Häftigt, ska vi ha en hemlig hälsning också? Jag tror inte jag har skapat en ny klubb sen mellanstadiet... inte liiite coolt ju!

2008-10-29 @ 22:37:02
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Pezster

Maria:

Hemlig hälsning och antagligen en ring. Jag har för mig att alla hemliga sällskap värda namnet har en ring.

2008-10-29 @ 23:11:11
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja ja ja jag vill ha en ring! Hmm... får mig genast att fundera... hur många diamanter är det på den?! Får jag välja? VEM betalar för ringen? Tror du vi kan få någon form av sponsring? Det vore ju faktiskt bra för jag tror vi behöver åka på en nätt liten konferens till Barbados eller något sådant så att vi kan sätta upp stadgarna och ramarna ordentligt för klubben. Dessutom tror jag att vi behöver någon form av klubblokal... Vart ska vi ha dubbningen tycker du? Ja du fattar, det här är stora grejer och massor av punkter att gå igenom!

2008-10-29 @ 23:23:24
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Pezster

Maria:

Om vi plockar pengarna från våra offer är jag rätt säker på att det finansierar riktigt bra ringar. Lite smart nyttjade av kort etc från plånböckerna ska nog få till skott både lokal och kickoff-resa. Klubblokal... hmm... det är ju viktigt det med. Ett litet "Dr-Evil"-liknande ställe. Ont om grottor med rätt känsla bara. Får kolla upp det där.

2008-10-29 @ 23:27:01
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Maria

Woow!!! Du det här kommer att gå som smort! TVå kloka huvuden och vår klubb kommer att gå långt! Det där med grottan låter i och för sig liiite läskigt... hmm Jag gillar ju bekvämligherer och så... Vi kanske kan ta en källarlokal någonstans som har alla bekvämligheter men ser ut lite som en grotta?



Vi får helt enkelt klura vidare på det här, men nu ska jag gå och lägga mig och sova så att jag orkar klura ordentligt! :-P

2008-10-29 @ 23:35:12
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Pezster

Maria:

Jag menar alltså en grotta med grymma bekvämligheter a´la Elak-Bond-Skurk. Fast det är nog rätt orimligt såvida inte ett offer råkar vara megamiljardär och dessutom bär med sig ALLA sina pengar. Vi kör på ditt.



Sov gott vet jag! Dina kommentarer hjälpte till att höja min humör lite idag.

2008-10-29 @ 23:38:40
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Maria

Sov gott du med! Vad bra att du blev lite gladare idag! Du är rolig så jag är glad men TRÖTT!



Natti natti och ta hand om dig!

2008-10-29 @ 23:46:23
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0