Flummig astronaut...

Hahaha... våra gamla astronauter börjar bli lite gamla. Nu är det en stolle, Edgar Mitchell, som plötsligt fått för sig att berätta att vi inte är ensamma i universum och att Roswell verkligen var på riktigt. Den där strålningen ute i rymden var nog lite kraftigare än vad de räknade med. Jisses, vilken flummare. :)

Jag väntar bara på nästa astronaut som ska berätta för oss att jorden är platt, att plattan vilar på fyra elefanter som i sin tur står på en gigantisk sköldpadda som svävar igenom universum. Någonstans på plattan springer en feg trollkarl vid namn Rensvind runt och föreslår att människor ska gripas av panik.

Eller en annan astronaut som berättar att han hittade gud gömd under månbilen och att han (gud alltså) gömmer sig för Jesus. Samtidigt hittar Fuglesang Jesus i en fågelholk i Bokskogen som gömmer sig för pappa Gud. Skälet till att det har varit så tyst på gudsfronten är alltså att båda trodde att den andra letade. En tredje astronaut har hittat det heliga spöket däckat i omloppsbana runt jorden. Spöket vägrar dessutom svara på frågor.

Blir vi människor mer och mer pantade?

Kommentarer
Postat av: uki

Nej men Edgar vill väll få lite publicitet under slutskedet av sitt liv. Han hade nog bara tråkigt.Eller så snackar vi "Men In Black" en Edgar kostym. En är igentligen en gigantisk kackerlacka som har krypit in i hans skinn. Hoppas någon kan svara på om han är mycket socker.

2009-04-25 @ 14:40:05
URL: http://uki.blogg.se/
Postat av: J

"Blir vi människor mer och mer pantade?" Tycker dina åsikter tyder mycket på detta. Tror du på fullaste allvar vi är ensamma i universum?

2009-04-26 @ 10:50:36
Postat av: Pezster

J:

Fan vad folk äger sig själva i komentarsfälten!

VAR skrev jag att jag tror att vi är ensamma i universum? Det tror jag inte. MEN jag har problem med en avdankad f.d. astronaut med scientologykopplingar tror att de varit här. Illa, illa...

Så J... det är nog du som läser in saker som inte finns. LÄS ORDENTLIGT innan käften glappar!

2009-04-26 @ 12:51:16
URL: http://aku.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0