Jävig domare... Jim Keyzer... kommer det mer?

De tog Piratebays alla servrar... på ett högst tvivelaktig sätt. Polisen knallade in på skyddat område och monterade ned servrar och hade sig. Det finns en film om det.... den kan ni ladda hem LAGLIGT här: http://thepiratebay.org/user/stealthisfilm

Förundersökningen. Där hade vi en liten polis med som heter Jim Keyzer. Han arbetade hårt som fan med detta... så hårt att efter förundersökningen var klar så fick han jobb på Warner.  Mer om detta hos en PP bloggare vid namn Christian Engström. Det luktade korruption lång väg enligt mig. Han är tydligen tillbaks hos Polisen igen efter några månaders jobb hos Warner. Antingen sög han på det jobb han fick eller så längtade han tillbaks till Polisen. Det där kan man ju spekulera över om man vill.

Och nu kommer det fram att domaren har lite kompisar på åklagarsidan:

* Svenska föreningen för upphovsrätt (SFU)
Norström är medlem på fritiden. Medlemmar är också Henrik Pontén, Peter Danowsky och Monique Wadsted som företräder rättighetsinnehavarna i The Pirate Bay-rättegången.

* Svenska föreningen för industriellt rättsskydd (SFIR)
Jobbar med frågor som patent och mönsterskydd, men har också verkat för en starkare upphovsrätt. Här sitter Norström med i styrelsen.

* Stiftelsen .SE
Här extraknäcker Norström. En av hans kolleger här är Monique Wadsted.

 

Hahaha... fattar ni nu vilka IDIOTER jag tycker de är. Fanns det ingen som kunde knacka någon på axeln och påpeka att detta kanske inte var en bra idé? Själv tycker han att det är väl bra att han är insatt... jo... det är jättebra att du är insatt... kan tänka mig att han har suttit med Pontén och Wasted, drucikt whiskey och diskuterat upphovsrätt, etc. helt förutsättningslöst.


Jag hoppas verkligen att detta innebär någon form av konsekvenser. Med tanke på vad som hänt innan så är jag inte så säker... det luktar illa i kungadömet Sverige...

Förresten... en annan intressant sak.. Google är alltså nu anmält av några driftiga ungdomar! Bra jobbat! :)

Förresten... en TILL intressant sak. Det är inte bara Bahnhof bland internetleverantörerna som vaknar till. Även detta bolag har nu gått ut med en pressrelease. UPPDATERAT: Även Perspektiv Bredband kör på detta. Vet ni fler så släng in dem i kommentarsfältet så kör jag ut dem i en större blogg senare.

AB
Svd, 1
DN

Kommentarer
Postat av: Mags

En till internetleverantör

www.perspektivbredband.se/

2009-04-23 @ 12:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0