Omyndigförklara Wanja

Wanja sitter och skriver under papper på avtal. Wanja skriver under många papper. Wanja vet inte riktigt vad det är hon gör när hon skriver på papper. Wanja vet bara att folk blir glada när hon skriver under papper. För detta får Wanja pengar. Ibland sitter hon på styrelsemöten, det tycker Wanja är roligt för då brukar hon få ännu mer pengar. Sedan plötsligt blev alla arga på Wanja... Wanja fattar ingenting... som vanligt. Stackars Wanja.

Hade jag, en medelsvensson, skrivit på en massa papper och sedan försökt förklara att jag minsann inte hade en aaaaaning om vad jag skrev under så hade jag blivit OMYNDIGFÖRKLARAD.

Kan inte typ ALLA dra ut den 1:a Maj och bara bua ut stackars efterblivne Wanja? Så trött på att politiker och statligt anställda i Sverige kan bete sig som lallande idioter utan att någonsin behöva stå till svars! Ut med skiten bara!

"Hej, mitt namn är Wanja. Jag har broccoli i strumporna och ibland hör jag röster och gör som de säger. Jag vet faktiskt inte vad jag gör men jag får betalt. Ibland så blir folk arga på mig. Det förstår jag inte. Det är faktiskt inte mycket jag förstår här i livet. Jag har hört att livet är som en ask choklad. Åh, titta! En liten kanin... heeeeej lilla kaninen.... är du med i facket?!"

5, 4, 3, 2, 1 - Poff!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Stackars kyske Wanja!

2009-04-07 @ 20:28:25
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Sindarin

Haha vilken underbar beskrivning av problematiken =D Kan inte annat än hålla med... skriva under är ju inte att ens fundera på ... man vet aldrig vad det resulterar i =)

2009-04-08 @ 11:27:22
URL: http://sindarinsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0