Präster i klistret!

En präst blev anmäld för "sexchatt" skriver de... erhm... han var inne på en kontaktförmedlingssite (Kristen sådan... 7eHimlen... låter porrigt....).

Först... snubben var inne på en kristen kontaktsite och messade lite. Har svårt att se en kristen dating site förmedla sexchattar till sina medlemmar. För det andra... de kanske var fula. Kanske de hade skäggväxt och såg ut som om de trillat ned från fulträdet och slagit i ALLA grenarna på vägen ned. Religösa människor har en tendens att vara lite fula tycker jag.

Han kläckte ur sig följande i chatten:
"”Du ser ju ut som skäggiga damen”
”Jättetråkig ser du ut. Du får nog köpa sex”,
"du ser ju helt missbildad ut. Sitter du i rullstol eller?"


Vad är problemet? Det kanske inte var så snyggt sagt, men hallå? Hahaha... jag gillar inte religion och dess förespråkare men den här prästen... han verkar lite opräktig tycker jag. Inte helt fel.

För mig är det lika dumt att stå ut med någons dåliga andedräkt vid en konversation. Klart man upplyser personen ifråga "Argh! Du luktar iiiiilllaaaaaa!" samtidigt som man kastar sig bakåt och i vild panik öppnar fönstret för att få frisk luft... Allting samtidigt som du kastar tuggummi, tandkräm, SB12 och halstabletter till personen ifråga.
Det gjorde ju han... sa bara till dem hur det låg till... Som präst får han ju inte ljuga!

Hon: "Hej! Hur är läget?"
Han: "Argh!!! Du har SKÄGG!!!!"
*springer ut... kastar rakgrejjor*

Det ska alltid daltas med religösa, fula och tjocka människor. Undrar varför?

Förresten... det är mycket med präster nu... sexrelaterat dessutom... vad håller prästerna på med egentligen? Har gud slarvat med rekryteringen igen? Jävla Manpower... alltid är det nåt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0