Papegoja kan grymma tricks :)

Jag gillar den här papegojan. Om den här papagojan ställde upp i ett val så skulle jag rösta på den. Så mycket gillar jag den här papegojan. Papegojor som kan tricks ROCKAR. Speciellt när de spelar golf och basket som den här.

Och så låter ordet "Papegoja" roligt. Vi gillar ordet "Papegoja".



För en sekund kände jag nästan att jag ville ha en papegoja. Fast jag gillar min katt.... min katt är lite av en mes och jag tror hon hade fått stryk av en papegoja. Så på grund av att jag inte vill skada hennes självkänsla så ska jag inte skaffa en... men jag kan titta på detta klippet lite då och då för att påminna mig om att papegojor är rätt tuffa.

Kommentarer
Postat av: Maria

Suck Det börjar nästan bli lite jobbigt att läsa ikapp på din sida nu! ;-) Tur att du lägger in lite klipp mellan varven! Papegojor är för sköna, det ända tråkiga är ju att de lever i tid och otid. Dessutom har de en förmåga att favorisera en person i familjen och blir suuupersvartis på alla andra! Håll dig till din kisse du! :-)

2009-03-09 @ 20:15:29
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Pezster

Maria:

Jag håller mig till min katt... jag har ju det här klippet att kolla på! :)

2009-03-09 @ 20:39:19
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Maria

Hahaha jaaa men vet du, jag fick precis ett mejl som bevisar att det funkar med kisse och fågel! Det funkar faktiskt... Har du en Peszter-mejl så får du bevis dit... annars får du lita på mitt ord! :-D

2009-03-09 @ 20:41:44
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24
Postat av: Pezster

Jag tror dig på ditt ord... jisses... tror nu folk att jag vill ha en fågel?!?! Det vill jag ju egentligen inte... har för mig att de kastar bajs på en med fötterna.

2009-03-09 @ 20:45:25
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Sunni

Ja visst är det häftigt. Jag beundrar de som har tålamodet att lära dem det. För det är ju inte gjort på 5 min precis. Tänkte jag skulle lära min lite trick, men ojoj så jobbigt.

2009-03-14 @ 19:47:06
URL: http://sunnivas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0