Bussjävlar

Var på ett kvittrande humör idag! Trots att solen inte lyste på mig var humöret på topp! Trött efter Final Fantasy spelande lite för sent inpå kvällen. Min flickvän har fått in mig på det där... sjukt. Hörde ni? Min FLICKVÄN har fått mig att spela spel... hahaha... Fast trots bra humör så plockades jag snabbt ned.

Av en buss.

Där ligger man på motorvägen i stadiga 130 km/h... allting flyter på fint. Plötsligt får en buss för sig att köra om en annan buss och slänger sig ut mitt framför mig. Vi snackar alltså MITT FRAMFÖR och lille Pezster får ställa sig på bromsen... hmpf... nåja... nästan iallafall... Sedan kör bussen om den andra bussen sakta men säkert. Jag lovar... om bussen till höger låg i 89 km/h så körde den andra om i 89,5 km/h. Ni kan tänka er vilken tid det där tar. Jag ligger bakom och bakom mig ringlar kön upp sig. Får man köra om så långsamt på en 110 väg? Fan ta chauffören! Jag blinkar med heljusen och tutar lite bara för det är så otroligt roligt att göra det. Jag gillar helt enkelt att tuta och blinka med lamporna... mest för att det brukar göra folk arga. Nu blir lille busschauffören sur och ligger envist kvar i vänsterfilen. Han blåvägrar att flytta sig. Hahaha... känslig typ det där.

Bussar har fan företräde överallt i stan... och nu sabbar de för mig på motorvägen med! Till slut skiter jag i idioten och kör om på höger sida fast man inte får lov. Jag tutar glatt och susar om honom. ALLA bilarna bakom gör raskt samma sak.

Och busschauffören... ni vet den där med glatt humör? Han får fetdamp och tutar och blinkar med sina helljus, viftar med knuten näve, slänger ut fingret och har sig till alla som kör om honom. Sedan SLÄNGER han ut bussen tillbaks i högerfältet och tvingar en liten röd Fiat att stå på bromsen. Han fortsätter med blinkandet och tutandet tills jag inte ser honom längre. En bil som kör om mig ger mig en blick som "shit! vilken idiot!" och pekar bak mot bussen. Det var alltså inte bara jag.

Kära busschaufför... jag hoppas du klämmer pungen i dörren när du ska på lunch. Hårt... och att du snubblar samtidigt.
*riiiiitsch!"

Kommentarer
Postat av: Maria

Man får inte köra i 130 km/h på en 110-väg! ;-)

2009-05-06 @ 13:12:45
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0