Second Life - Malmö - Dagens pinsamhet

Roligt att betala skatt när idioter i kommunen spenderar pengarna på skit. Allvar. Second Life är den största floppen i Internets historia. Visst, de har några användare som envist tragglar omkring i en riktigt sugig 3D-värld och interagerar med varandra.

Vad gör Malmö Stad då? Detta är alltså inte en tre år gammal nyhet utan det är nu vi pratar om! Jo... de har alltså byggt Malmö stad i Second Life?!?! Men jisses... hur många från Malmö är på Second Life? Två? Från Sverige? Tio? Det där lägger man mer än 800.000 kronor på! Men vad faaaaan?!

Ett tips till er kära anställda på Malmö stad... VARJE gång ni får en bra idé... ring mig så lovar jag att jag ska berätta för er hur dålig den är. Att ni har lön är fan otroligt. Jag menar.... "Det gäller att hänga med utvecklingen" läste jag att någon ansvarig hos er kläckte ur sig. Ja... just det. Hur var det nu med att hänga med? Ger mig fan på att det är någon 50-åring med mossa på som försökt vara lite framåt som bestämde detta. Second Life dog 2007 kan man säga. Det som är kvar är några dödsryckningar bara.

Värre är... att detta verkligen slår fast bilden av ett Malmö fullt med BÖNDER som lallar runt och letar betor. Så är det alltså inte! De är bara de som jobbar med Malmö Stad som är sådär... vi som BOR här har faktiskt koll.

Om inte detta är dagens FAIL så flyttar jag till en förort någonstans och spelar banjo på en veranda.
Verandan ligger i Malmö... i Second Life. *plinketiplonk*

HD | Malmö Stad | SS | Second Life dör ut | Malmö spräcker sin budget | Stad2 | Inlägg | Svd | ännu mer |

Kommentarer
Postat av: Rockchick

Saken är ju att dom började med själva bygget när det fortfarande var någorlunda populärt, i samma veva som Second Sweden och Second House of Sweden blev uppmärksammat. Dom har bara inte förstått att på interwebz går det snabbt som fan, så man kan inte ta ett år eller två på sig att göra färdigt.

2009-05-06 @ 15:17:58
URL: http://www.rockchick.se
Postat av: Pezster

Rockchick:

njae... Second House of Sweden och det där... tyvärr var det redan kört där. Teknologin bakom Second Life var föråldrad nästan direkt när den lanserades och det har inte skett nämnvärd utveckling sedan dess heller. Så... fortfarande dödspinsamt :P

2009-05-06 @ 16:26:53
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Mary

Koll alltså? Ni som bor i Malmö har koll och är INTE bönder? Host Jo jo om du säger det så! Du vet väl att Internet är ute va Pezster? Helt ute! Och du pratar om att ha koll! :-D

2009-05-06 @ 17:29:45
URL: http://mittliviskrift.bloggagratis.se
Postat av: Pezster

Mary:

Haha... jo Mary. Du har rätt... Internet är en fluga. Den försvinner säkert snart.

Ni vet på tunnelbanorna i Sthlm... jag är den som står på fel sida och sover i rulltrapporna. Sthlm = Damp... Malmö = Zzzz... blandar man dem fungerar det rätt bra. Bara vi inte glömmer att jag är bäst.

2009-05-06 @ 18:16:21
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Mary

Hahaha åååh du är den där j*veln jag blir så sjukt förbannad på varje morgon i rulltrappan alltså?Hehe jo såklart att du är bäst Pezster, precis efter mig! :-P

2009-05-06 @ 20:28:18
URL: http://mittliviskrift.bloggagratis.se
Postat av: Pezster

Mary:

Jupp! Det där är jag. Sovandes stående likt Gaston (jag hoppas att alla vet vem Gaston är! Annars är det FYY!).

Men jag är bäst! Jag googlade "bäst" och fick ett svar tillbaks. "Pezster" stod det i svarta bokstäver på skärmen! Hmm... fast det stod "menade du Peter?" bredvid. WTF? Vet inte Google vem JAG är?!

2009-05-06 @ 20:52:07
URL: http://aku.blogg.se/
Postat av: Nexa

OMG.. Det var snäppet värre än till och med min gamla hemkommun ju! det var ju lite skönt att läsa att det alltid finns mer obegåvade människor någon annanstans ;)

/Nexa

2009-05-07 @ 16:39:28
URL: http://nexas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0